Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Mπήκαμε στην Άνοιξη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Ορκίζεται η κόρη μου στα μέσα Μαΐου στην βόρεια Ελλάδα. Θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε τι θα μπορούσα να φορέσω για αυτή την περίσταση; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Συγχαρητήρια στην κόρη σας, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα κουστούμι, ένα φόρεμα με ένα σακάκι, μία φούστα και από πάνω ένα ωραίο πουκάμισο, παντελόνι και ένα καμπαρντίνακι. Δεν γνωρίζω το στιλ σας ακριβώς αλλά γενικά αυτές οι επιλογές ταιριάζουν σε μία τέτοια περίσταση.

Ερώτηση 2

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω φόρμες αλλά θα ήθελα να είχαν ένα twist, τι έχετε να μου προτείνετε.

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αν σου αρέσουν, τις φόρμες που φοράει η Chiara Ferragni που έχουν tie dye σχέδια και fun. Θα ξεφύγεις από τις μονόχρωμες και θα ανανεωθείς.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ερώτηση 3

Καλό απόγευμα, θα ήθελα την άποψη σου για ένα φόρεμα που σκέφτομαι να βάλω σε βάφτιση τέλος Μαίου. Μην δημοσιευτεί παρακαλώ, πιστεύεις είναι ok;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου λόγω μήκους και χρώματος θα έλεγα ότι δεν είναι και πολύ safe επιλογή για μία πρωινή εκδήλωση όπως είναι η βάφτιση. Pastel χρώματα και πιο midi μήκη έχουν θέση σε μία τέτοια περίσταση για να είμαστε καλοντυμένες. Δοκίμασε κάτι άλλο και στείλε να σου πω την άποψη μου ξανά αν θες.

Ερώτηση 4

Καλημέρα σας, βρήκα σε παλιά ρούχα που κατέβασα για να πετάξω μία πλεκτή mini φούστα, πιστεύεται θα φορεθεί το καλοκαίρι ή είναι πολύ πασέ.

Απάντηση

Τα πλεκτά ρούχα έχουν μεγάλη κυριαρχία στις τάσεις του καλοκαιριου. Αν η φούστα σου είναι σε καλή κατάσταση θα την συνδυα΄σεις με φανελάκι και σανδάλια σε super beach looks ενώ θα δώσεις boho style φορόντας την με το μαγιό σου. Εγώ θα ελεγα να της δώσεις μία ευκαιρία.

Ερώτηση 5

Θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα ξανά οι πλατφόρμες γιατί έχω από περσι που δεν έβαλα ένα ζευγάρι μαύρες με σχετικά medium ύψος.

Απάντηση

Οι εσπαντρίγες είναι κλασική καλοκαιρινή επιλογή και δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Φόρεσε τις και φέτος με όλα σου τα σύνολα και απογείωσε το στιλ σου όπως οι Γαλλίδες που τις λατρεύουν.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

 

And More