Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Προχωράμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι, ο κιαρός φτιάχνει, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια.

Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις.

Γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Κυρία Σούζα χρόνια πολλά με υγεία!Είμαι 65 ετών δεν ντύνομαι συντηρητικά αλλά με την καραντίνα πήρα κάποια κιλά, κυρίως στην κοιλιά και έχω πρόβλημα τώρα στο ντύσιμο μου.Ενώ λατρεύω τα ψηλόμεσα ανδρικά παντελόνια, την τονίζουν τώρα πια.Τζιν ψηλόμεσα το ίδιο, μου πάνε όμως τα skinny jean με μπλούζες από πάνω. Τα προτείνετε;Μένω επαρχία και δεν έχω πρόσβαση σε πολλές επιλογές!

Aπάντηση

H αλήθεια είναι ότι τα σχέδια που σας αρέσουν δεν κολακεύουν όταν έχουμε μερικά περιττα κιλά στην κοιλιά αντιθέτως τονίζουν τα επίμαχα σημεία. Θα πρότεινα λοιπον για ένα διάστημα μέχρι να επανέλθετε στα κιλά σας να φοράτε παντελόνια σε πιο στενή γραμμή ( όχι μόνο skinny jeans) και από πάνω κάποιο top που θα καλύπτει το σημείο που δεν θέλετε να τονίζεται.

Pinterest

Ερώτηση 2

Καλησπέρα
Συγχαρητήρια για την στήλη σας είναι πολύ helpful! Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω σε βάφτιση μέσα Ιουλίου στην Μάνη στο Οίτυλο απογευματινή ώρα (Ο σωματότυπος μου είναι μήλο δεν μου πάνε οι ολόσωμες φόρμες) και με τι παπούτσια να το συνδυάσω και κάποια εσάρπα ή κάτι άλλο;
Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που σας βοηθάμε! Για το γάμο στην Μάνη τον Ιούλιο θα σας πρότεινα να φορέσε ένα ωραίο φόρεμα σε χαλαρή γραμμη και chic mini μήκος. Θα τονίσετε έτσι τα πόδια σας ενώ αυτό το σχέδιο που δεν έχει μέση κολακεύει τον σωματότυπο σας!

Ερώτηση 3

Καλημέρα σας συγχαρητήρια για την σελίδα σας, έχω αυτό το σετ χρώματος φυστίκι μπορείτε να μου πείτε με τι παπούτσια και αξεσουάρ ταιριάζει και εάν σας αρέσει για γάμο, είμαι 60 ετών,και συμπαθητικά παχουλή,  όμως μου αρέσουν τα χρώματα,χίλια ευχαριστώ!

Απάντηση

Καλημέρα και σε εσάς, το ταγέρ σας είναι πολύ κομψό και τέλειο για την περίσταση. Μπορείτε να του δώσετε extra style με ασημένια παπούτσια και ασημένια κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο!

Ερώτηση 4

Είμαι καλεσμένη σε βάφτιση τέλος Μαΐου,  με τι μπλούζα και  παπούτσια θα μπορούσα να βάλω την φούστα αυτή; Αν έχει ψυχρα ταιριάζει να βάλω μια καλοκαιρινή εσάρπα σε μπεζ χρώμα;Σας ευχαριστώ πολύ 

Απάντηση

Η φούστα σας είναι πολύ ωραία και τέλεια για βάφτιση! Μπορείτε να την συνδυάσετε με πολλά top, από λευκό πουκάμισο, off shoulder μπλούζα, μπλούζα με ένα ώμο, ή μεταξωτό αέρινο top! Eμένα θα μου άρεσε να συνδυαστει με λευκό ή με γήινο χρώμα για πιο daily chic αποτέλεσμα. Η εσάρπα είναι πολύ σωστή επιλογή αν χρειαστεί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας. Καταρχήν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στήλη σας, γιατί πολλές φορές μου έχετε δώσει ιδέες και έτσι, έχει μειωθεί η φράση “δεν έχω τίποτα να φορέσω”!Τώρα όμως ήρθε και η δική μου σειρά, να χρειαστώ την βοήθεια σας! Σε λίγες μέρες, στις οχτώ το βράδυ παντρεύεται με πολιτικό γάμο ο αδερφός του άντρα μου και θέλω να φορέσω την φούστα που σας στέλνω (μπεζ-ροζ χρώμα) αλλά δεν ξέρω με τι να την συνδυάσω (παπούτσια, μπλούζα, κοσμήματα) μαζί με μια ροζ τσάντα σε σχήμα πασίγνωστου αρώματος. Να προσθέσω ότι, μετά τον γάμο θα γίνει τραπέζι σε παραλιακό μαγαζί (Καλαμάτα με ζέστη),ότι δεν φοράω τακούνια και είμαι μελαχρινή με 1.76 ύψος και 58κιλά.

Ευχαριστώ και Συγγνώμη για το μεγάλο email.

Απάντηση

Καλησπέρα χαίρομαι που η στήλη μας σας βοηθάει! Για τον γάμο η φούστα που μου στείλατε είναι τέλεια και θα πρότεινα να την συνδυάσετε με pastel top λευκές γόβες και το ροζ τσαντάκι σας σε ένα spring chic look!

 

And More