Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Προχωράμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι, ο καιρός φτιάχνει, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια.

Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις.

ενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Σε λίγες μέρες βαφτιζω το μωρό μου. Η βάφτιση θα είναι πρωινή. Έχω αγοράσει το φόρεμα που σας στέλνω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με ποιο ζευγάρι από τα 2  που επίσης σας στέλνω ταιριάζει. (θα σας παρακαλούσα να μην δημοσιευθούν οι φωτογραφίες) Επίσης πως να κάνω τα μαλλιά μου (είναι μεσαίου μήκους ίσια) και τι κοσμήματα μπορώ να βάλω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, Μαρία.

Απάντηση

Μαρία γειά σου, το φόρεμα σου είναι πολύ όμορφο και τέλειο για την βάφτιση. Από τα πέδιλα που μου έστειλες θα σου πρότεινα να συνδυάσεις το λευκό που είναι πιο minimal και θα απογειώσει το folk style που έχει το φόρεμα σου! Σε κόσμημα μπορείς να προσθέσεις χρυσά σκουλαρίκια σε boho ύφος και για τα μαλλιά θα ήταν ωραίο να τα πιάσεις κάπως διότι το φόρεμα σου έχει βολάν στα μανίκια και του ταιριάζει ένα updo ύφος στα μαλλιά.

Ερώτηση 2

Θα ήθελα να σας κάνω μια σύντομη ερώτηση. Φοριέται η μαύρη γόβα λουστρίνι αυτήν την εποχή; Μιλάω για ντύσιμο για γάμο, αυτή την εποχή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μου αυτή την εποχή δεν φοριέται η γόβα λουστίνι. Προτίμησε πέδιλα ή γόβα σε χρώμα διότι είμαστε πια σε καλοκαιρινό mood και αξίζει να το έχεις και στο ντύσιμο σου. Αν οπωσδήποτε θες μαύρο χρώμα τότε βάλε μαύρα πέδιλα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ερώτηση 3

Καλημέρα σας, θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι σανδάλια και σκέφτομαι τα fisherman που βλέπω παντού στο Instagram. Πιστεύεται θα τα φοράω με όλα τα σύνολα μου;

Απάντηση

Βεβαίως και να τα πάρεις, διότι τα fisherman σανδάλια θα είναι και φέτος μεγάλη τάση!Τα φοράς με όλα, τζιν, φορέματα, παντελόνια, σορτσάκια!

Ερώτηση 5

Γειά σου Σοφία, έχω αυτό το φόρεμα και θέλω να το βάλω σε βάφτιση, είναι πιστεύεις ok;Είμαι 36 ετών καστανή.

Απάντηση

Πολύ ωραία επιλογή! Θα σου πρότεινα να το φορέσεις με κομψά χρυσά κοσμήματα και πέδιλα με τετράγωνο χαμηλό τακούνι σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Eρώτηση 5

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την βοήθεια από την στήλη σας. Θα ήθελα να ρωτήσω για ένα λευκό παντελόνι που έχω και φαίνονται οι τσέπες, πως μπορώ να το διορθώσω; Δεν δείχνει κομψό!

Απάντηση

Φίλη μου αυτό δεν διορθώνεται. Θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα καινούργιο λευκό παντελόνι με καλύτερο ποιοτικά ύφασμα που δεν θα έχεις τέτοια θέματα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hill (@emmahill)

And More