Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Προχωράμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι, ο καιρός φτιάχνει, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια.

Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις.

Γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας. Έχω ένα μεταξωτό καλοκαιρινό φόρεμα τύπου poncho, μαύρο με πλαϊνές άσπρες γραμμές. Τι αξεσουάρ να βάλω; Τι χρώμα παπούτσια , τσάντα;

Απάντηση

Φίλη μου αυτό το ρούχο ταιριάζει με εσπαντρίγες σε λευκό ή μαύρο χρώμα ή με σανδάλια σε χρυσό ή ασημένιο. Τσάντα το πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με μία ψάθινη ή με μία δερμάτινη ενώ το βράδυ με ένα λευκό clutch.

Eρώτηση 2

Καλησπέρα!  Βαφτίζω τα κορίτσια μου μέσα Ιουνίου και θα ήθελα να μου προτείνετε τι παπούτσια να βάλω (πέδιλα θα ήθελα αλλά τι χρώμα και στιλ) και πως να κάνω τα μαλλιά με αυτό το φόρεμα.( θα ήθελα να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες ).

Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να συνδυάσεις το φόρεμα με nude πέδιλα που έχουν τετράγωνο τακούνι και δένουν στον αστράγαλο ( θα βρεις πολλά σχέδια και σε καλές τιμές. Τώρα για τα μαλλιά σου θα έλεγα να τα πιάσεις χαλαρά χαμηλά σε ένα free style κότσο επειδή το φόρεμα έχει όλα αυτά τα εντυπωσιακά σχέδια μαργαρίτες για ένα safe look.

 Ερώτηση 3

Καλημέρα, για τη βάφτιση του μωρού μου, έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας (σκούρο μπλε η ζώνη και τα πουά). Η βάφτιση είναι για  τον Σεπτέμβρη. Με τι παπούτσια μπορώ να τα συνδυάσω (ανοιχτά, κλειστά, λεπτό ή χοντρό τακούνι) καθώς και τσάντα. Επίσης θα επιθυμούσα να μου πείτε μια πρόταση για χτένισμα (έχω σχετικά μακριά μαλλιά) και κοσμήματα.

Ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου θα πήγαινε πολύ ωραία με ασημένια πέδιλα σε minimal γραμμή με λίγο χοντρό σχετικά τακούνι εφόσον τα χρώματα που έχει το φόρεμα θα απογειωθούν με ένα μεταλιζέ παπούτσι. Τα μαλλιά σου θα μου άρεσαν χτενισμένα στο πλάι σε χαλαρούς κυματισμούς και διακριτικά ασημένια σκουλαρίκια και βραχιόλι!

Ερώτηση 4

Γειά σας έχω βρει ένα φόρεμα με κρόσσια μακρύ σε κόκκινο χρώμα. Με τι πέδιλα να το βάλω πρωί και με τι το βράδυ;

Aπάντηση

Τα κρόσσια φέτος είναι πολύ μεγάλη τάση και το φόρεμα σου είναι huge trend. Δεν έχω εικόνα από το ρούχο σου παρόλα αυτά πρωί θα μου άρεσε με σανδάλια ή με mules ενώ το βράδυ με πεδιλα που δένουν στην γάμπα και έχουν τετράγωνη μύτη.

Ερώτηση 5

Καλημέρα σας, σε 1 μήνα γίνομαι νονά και έχω αποφασίσει να βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας ( μην το δημοσιεύσετε) πιστεύετε ότι μπορώ να το συνδυάσω με mules που εχω σε γκρι χρώμα ή να βάλω πέδιλα που έχω λευκά.

Απάντηση

Φίλη μου και τα δύο σχέδια που σκέφτεσαι να συνδυάσεις με το φόρεμα σου είναι εξίσου ωραία, παρόλα αυτά επειδή εκεινη την ημέρα θα έχεις πολύ «τρέξιμο» θα σου πρότεινα να φορέσει πέδιλα και να έχεις ένα σταθερό παπούτσι για όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας.

Φωτογραφίες Pinterest

 

And More