Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Το καλοκαίρι είναι εδώ, ο καιρός φτιάχνει, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια.

Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις.

Γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί μία γυναίκα γύρω στα 60 να φορέσει βερμούδες!Φυσικά μέχρι το γόνατο και φαρδιές. Ευχαριστώ πολύ με εκτίμηση!

Aπάντηση

Η βερμούδα δεν έχει ηλικία αρκεί να μην είναι στενή και να έχει tailored ύφος. Βρείτε την αγαπημένη σας σε ένα basic χρώμα και συνδυάστε την με πουκάμισα και σανδάλια σε τέλεια look αυτό το καλοκαίρι.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, θα ταξιδέψω στην Ιταλία και θα παρακολουθήσω όπερα, Αida στο Arena di Verona!Δεδομένου ότι δεν επιτρέπονται τακούνια στον χώρο του αρχαίου θεάτρου και ότι θα ταξιδέψω με βαλίτσα καμπίνας μόνο μπορείτε να μου προτείνετε outfit;

Απάντηση

Φίλη μου δεν έχω καθόλου εικόνα του στιλ σου και του σώματος σου.Παρόλα αυτά θα σε συμβουλέψω να πάρεις μαζί σου ένα ωραίο μακρύ φόρεμα που θα το συνδυάσεις με σανδάλια ή flat mules και σίγουρα θα έχεις μία chic εμφάνιση για την βραδιά! Επίσης το φόρεμα δεν θα πιάσει χώρο στη βαλίτσα σου.

Ερώτηση 3

Γεια σας και από εμένα θα ήθελα να ρωτήσω αν ανακατεύεις χρυσά με ασημένια κοσμήματα, ή πρέπει να φοράμε μόνο ένα είδος. Προσωπικά μου αρέσουν τα κοσμήματα που έχουν το ίδιο χρώμα αλλά με λένε old fashion.

 Aπάντηση
Το χρυσό είναι all time classic και το φοράς όλες τις εποχές. Τώρα για το layering, πλέον δεν υπάρχουν κανόνες δηλαδή αν θες φοράς πολλά χρυσά με κάποια ασημένια και έτσι δημιουργείς ένα fresh style! Επίσης τώρα το καλοκαίρι βάλε και μερικά με πέρλες ή κοχύλια.

Pinterest

Ερώτηση 4
Καλημέρα από την Θεσσαλονίκη. Θέλω για μία ακόμη φορά να με βοηθήσετε. Αγόρασα πρόσφατα ένα παντελόνι μπλε σκούρο με λεπτή άσπρη ρίγα. Εκτός από άσπρο μπορώ να το βάλω και με άλλα χρώματα;

Απάντηση
Φίλη μας για safe αποτέλεσμα συνδύασέ το μόνο με λευκό. Αν ήταν λευκό το παντελόνι θα είχες περισσότερες επιλογές, αλλά επειδή η βάση του είναι μπλε θέλει κυρίως λευκό top.Αλλά να θες να τολμήσεις και κάτι ακόμη φόρεσε το με floral top που έχει αποχρώσεις μπλε λευκό και ίσως λίγο κόκκινο.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια και με τι τσαντάκι μπορώ να συνδυάσω το φόρεμα της φωτογραφίας που θα βάλω μέσα Ιουλίου στη βάφτιση του ανιψιού μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ να μην δημοσιευτεί η φωτογραφία.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις με nude πέδιλα και ένα ωραίο χρωματιστό τσαντάκι στις αποχρώσεις που έχει το φόρεμα σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ερώτηση 6

Θέλω να πάρω ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και δεν ξέρω τι στιλ.Τι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μου θα πρέπει να διαλέξεις κάτι που να ταιριάζει στο σώμα σου και βασικά στο στήθος σου. Σε γενικές γραμμές το κλασικό σχέδιο που έχει κανονική λαιμόκοψη και ανοιχτή πλάτη κολακεύει τις περισσότερες και είναι ένα all time classic σχέδιο που θα φοράς για πάντα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERES Official (@eres)

 

 

 

 

 

And More