Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στο Καλοκαίρι, ο καιρός έφτιαξε, κάνει ζέστη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας!Αρχές Ιουλίου η κουνιάδα μου παντρεύεται και βαφτίζει το γιο της. Πώς σας φαίνεται το φόρεμα της φωτογραφίας; Με τι χρώμα παπούτσια, τσάντα και μακιγιάζ να το συνδυάσω; Είμαι 36, καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, ανοιχτόχρωμη και λίγα παραπάνω κιλά!Σας ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση

Το φόρεμα σου είναι τέλειο για την περίσταση και πολύ καλοκαιρινό! Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με πέδιλα σε ροζ ή λευκο χρώμα και να κρατήσεις ένα clutch σε αυτές τις αποχρώσεις που έχει το ρούχο!Τώρα για το μακιγιάζ δεν είμαι εγώ η αρμόδια αλλά αν μπεις στην στήλη του Beauty μας θα δεις όλα τα trends και πολλές ιδέες για summer looks.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας εαν μπορεί να φορεθεί τον Σεπτέμβρη slingback δερμάτινη λουστρίνι γόβα ή suede.

Ευχαριστώ, Ευαγγελία.

Aπάντηση

Οι slingback γόβες φοριούνται όλο το χρόνο αλλά οι λουστρίνι και οι suede περισσότερο όταν ο καιρός αρχίζει και φθινοπωριάζει άρα είναι ιδιανικές για τον Σεπτέμβρη αρκεί να συνδυαστούν με ένα σύνολο που θα ταιριάζουν και οχι κάτι πολύ χρωματιστό ή πολύ καλοκαιρινό!Ένας super συνδυασμός είναι λευκό πουκάμισο τζιν και slingback γόβες!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ερώτηση 3
Καλησπέρα! Σε λίγο καιρό παντρεύεται η αδερφή μου και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω επιλέξει ένα nude φόρεμα. Με τι χρώμα παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω και τι αποχρώσεις μακιγιάζ; Είμαι ξανθιά με πράσινα μάτια.
Αλεξάνδρα

Απάντηση
Φίλη μας το nude φόρεμα θα πάρει πιο lux ύφος με χρυσά αξεσουάρ (πέδιλα δηλαδή και κοσμήματα). Τώρα στο make up μπορείς να μπεις στην στήλη μας στο beauty και να πάρεις πολλές ιδέες με βάση τα χαρακτηριστικά σου.

Ερώτηση 4
Θα ηθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει μπλε σκούρο φόρεμα με pastel ροζ πέδιλα για γάμο!

Απάντηση
Έφη το φόρεμα σου ταιριάζει απόλυτα με ροζ πέδιλα και μπορείς να δώσεις extra color στο ντύσιμο σου με ένα κολιέ σε pastel απόχρωση.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα. Έχω το γάμο της πρώτης μου ξαδέρφης τον Ιούλιο. Είμαι ανάμεσα σε μία φούστα pencil ελαστική μαύρη με χρυσό φερμουάρ πίσω και σε μια μακριά ψηλόμεση φούστα floral με μαυρο φόντο επίσης. Είμαι μπερδεμένη πολύ. Είμαι 28 χρονών και θα ήθελα να ντυθώ όχι επίσημα, αλλά όμορφα και να είμαι κομψή!

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να επιλέξεις την floral maxi φούστα με ένα off shoulder top σε μαύρο χρώμα, πέδιλα με τετράγωνο τακούνι και ωραία σκουλαρίκια με χρώματα στο print της φούστας σου! Είναι μία πολύ όμορφη και κομψή εμφάνιση για την περίσταση και θα σου ταιριάζει πολύ!

 

 

 

And More