Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί μπροστά στον καθρέφτη αν αυτό το look είναι ok, αν τελικά τα παπούτσια που πήρες θα σε βολέψουν με τα σύνολα σου, αν το νέο σου μαγιό σε κολακεύει, τι φοράμε σε μία βάφτιση 11 το πρωί και πολλά ακόμη που δεν ξέρεις την απάντηση! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.

Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις.

Γενικά στείλε ό,τι  απορία έχεις  για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Σε 1 εβδομάδα θα πάω σε γάμο φίλων στην Κρήτη και θα φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας!  Θα πρότεινες μπλε ρουά πέδιλα και ένα αντίστοιχο clutch ή πιο safe σε μαύρο ή χρυσό ;

Απάντηση

Φίλη μου καταρχήν τι ωραίο φόρεμα! Λοιπόν για αξεσουάρ από μένα είναι ναι στο μπλε θα δώσει πολύ color block στου σύνολο σου και θα ξεχωρίσεις! Μία colorful εμφάνιση με πολύ στιλ, να περάσεις τέλεια!

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία, έχω ένα cargo παντελόνι από καλό ύφασμα και θέλω να βάλω σε βραδινή έξοδο. Με τι λες να το συνδυάσω ώστε να είναι casual chic εμφάνιση;

Aπάντηση

Φίλη μου θα φορέσεις το cargo παντελόνι σου με ένα ωραίο λευκό tank top και θα βάλεις ασημένια πέδιλα για να απογειώσεις αυτό το look!Έτσι θα διατηρήσεις και το casual ύφος που θες αλλά θα έχεις και ένα sexy twist στο σύνολο σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Eρώτηση 3

Βλέπω πως το γιλέκο είναι super τάση και θέλω να το φορέσω και εγώ στο γρφείο με summer style.Tι συνδυασμό να κάνω;

Απάντηση

Φίλη μου ναι το γιλέκο είναι το απόλυτο top και ναι μπορείς άνετα να το φορέσεις στο γραφείο. Ιδανικά με ένα άνετο παντελόνι και square toe πέδιλα θα έχεις την πιο chic εκδοχή του για την δουλειά!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hill (@emmahill)

Ερώτηση 4

Είμαι καλεσμένη σε βάφτιση και έχω αποφασίσει να φορέσω ένα μαύρο μεταξωτό παντελόνι με τι να το συνδυάσω για σωστό στιλ σε ένα πρωινό κάλεσμα. Η βάφτιση είναι 11.30 το πρωί!

Απάντηση

Το τέλειο για εκείνη την ώρα και για την περίσταση είναι ένα αέρινο top που θα διαλέξεις να σου πηγαίνει και να σε κολακεύει και σε παπούτσια ένα ζευγάρι πέδιλα με χαμηλό τακούνι ή mules!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

Eρώτηση 5
Καλησπέρα! Αρχές Σεπτέμβρη έχω έναν γάμο σε νησί και μετά θα ακολουθήσει beach party. Τι μου προτείνετε να φορέσω και πως; Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας έχεις δύο επιλογές και διάλεξε ό,τι νιώθεις εσύ καλύτερα. Μακρύ φόρεμα αέρινο με sandals ή αέρινη παντελόνα με sexy top και espadrilles. Διάλεξε τι σου αρέσει πιο πολύ με τι νιώθεις πιο ωραία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

 

 

 

And More