Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις.

Γενικά στείλε ό,τι  απορία έχεις  για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας. Είμαι καλεσμένη σε βραδινό pool party σε συνδυασμό με barbecue και δεν ξέρω τι να φορέσω. Σκέφτομαι κάτι σε bohemian διάθεση, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Φίλη μου το κάλεσμα σου απαιτεί χαλαρό στιλ άνετο με καλοκαιρινή διάθεση. Ναι η bohemian αίσθηση που σκέφτεσαι είναι σωστή και έχεις και άλλες πολλές επιλογές. Μπορείς να βάλεις ένα χαλαρό καλοκαιρινό φόρεμα με εσπαντρίγιες ή φλατ σανδάλια,  φούστα με καλοκαιρινά μοτίβα και φανελάκι, παντελόνα και crop top, τζιν με ένα ωραίο πουκαμσο δεμένο στην μέση, οι επιλογές είναι πολλές και ωραίες.Βάλε φαντασία και καλή διάθεση και σίγουρα θα τα πας περίφημα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sara ramén (@saraloura)

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας!Σε λίγες μέρες θα γίνω νονά και έχω επιλέξει το φόρεμα αυτό. Τι τσαντάκι θα μου προτείνατε; Να σπάσω το τόσο ροζ με άλλο έντονο χρώμα; Να μείνω σε ασφαλείς επιλογές; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Απάντηση

Φίλη μου επειδή το φόρεμα σου έχει έντονο ροζ χρώμα και λαμπερό ύφασμα θα πρότεινα να μείνεις σε ασφαλείς επιλογές όπως λευκό ή nude και να μην φορτώσεις το look με πολλά χρώματα εφόσον η μέρα θέλει στιλ και όχι κάτι πολύ υπερβολικό.

Ερώτηση 3

Καλημέρα σας! Έχω αγοράσει αυτό το σύνολο, για γαμο, αλλα τώρα θέλω να το φοράσω και το κάθε κομμάτι μόνο του. Θέλω να πάρω ένα φανελάκι, τοπ, ή ό,τι άλλο του ταιριάζει  αλλα δεν ξέρω το χρώμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιευτει η φωτο . Σας ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι!

Απάντηση

Το σύνολο σου είναι τέλειο και θα το χαρείς πολύ και ξεχωριστά αυτό ισχύει. Μπορείς σίγουρα να το συνδυάσεις με λευκό φανελάκι  όπως λες αλλά και το πορτοκαλί το χρυσο ή το γαλάζιο θα το απογειώσουν και  θα του δώσουν new style.

Ερώτηση 4

Γεια σας αγόρασα πρόσφατα αυτό το φόρεμα ( θα προτιμούσα να μην δημοσιευτεί ) και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι ωραία για να το βάλω. Είμαι κοκκινομάλλα 35 ετών, αν ναι με τι τρόπους ;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι μία πολύ ωραία καλοκαιρινή επιλογή και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με flat σανδάλια σε ένα χαλαρό styling ενώ το βράδυ αν το συνδυάσεις με πλατφόρμες μπορείς να το πας την βόλτα σoυ για ποτό.

Eρώτηση 5

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα μαγιό με βολάν.

Απάντηση

Φίλη μας τα βολάν εξακολουθούν να είναι τάση και φέτος στα μαγιό απλά πρέπει πάντα να προσέχεις τι σχέδιο με βολάν επιλέγεις, προτίμησε βολάν λεπτομέρεις στις τιράντες  ή στο στήθος αν είναι small size, ενώ απέφυγε το σε επίμαχα σημεία που μπορεί να προσθέτει πόντους.

Eρώτηση 6

Γεια σας έχω το παρακάτω σύνολο και παπούτσια (θα παρακαλούσα να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες),θα ταίριαζε σε πρωινή τελετή όπου ο σύζυγός μου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο;

Απάντηση

Φίλη μου το σύνολο είναι πολύ σωστό, διαφωνώ όμως με τα παπούτσια και θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα με μέτριο τακούνι και τετράγωνη μύτη.

 

And More