Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στο Καλοκαίρι, ο καιρός έφτιαξε, κάνει ζέστη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Βαφτίζω την κόρη μου και θα ήθελα να μου πείτε αν με το φόρεμα που σας επισυνάπτω θα ταίριαζε πέδιλο λουστρίνι μαύρο σαν αυτό που επίσης σας επισυνάπτω ή να προτιμήσω δερμάτινο;Σας ευχαριστώ πολύ!

 

 

Aπάντηση

Φίλη μου τι ωραίο φόρεμα που έχεις επιλέξει! Ναι μπορείς να το συνδυάσεις με τα πέδιλα σου και να έχεις ένα υπέροχο σύνολο!Να σας ζήσει και να περάσεις τέλεια.

Ερώτηση 2

Γεια σας έχω ένα διάφανο πουκάμισο λευκό αλλά δεν μου αρέσει να το φοράω με nude bra.Τι μου προτείνετε.

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να βάλεις από μέσα ένα black bralette και να αποφύγεις την συνηθισμένη εκδοχή του nude bra που ενώ βολεύει σε καταλαβαίνω ότι είναι λίγο βαρετή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Ερώτηση 3

Έχω ένα λίνο σύνολο και θέλω να το βάλω σε πιο επίσημη έξοδο. Ειναι μπλούζα και παντελόνα, τι παπούτσια να συνδυάσω.

Aπάντηση

Φίλη μας το λινό δεν ταιριάζει με posh πέδιλα οπότε θα σου πρότεινα να το βάλεις με εσπαντρίγες σε ένα summer style που θα το αναδείξει και θα έχεις και ένα safe look.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ερώτηση 4

Καλησπέρα στα κορίτσια του tlife. Θέλω να αγοράσω ένα ολόσωμο μαγιό. Να πάρω μαύρο ή λευκό;

Απάντηση
Φίλη μας το μαύρο ολόσωμο είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να έχεις στην καλοκαιρινή σου βαλίτσα. Αν λοιπόν πρέπει να διαλέξεις πάρε ένα μαύρο που το φοράς και σαν ρούχο σε κάποιες περιπτώσεις!

Ερώτηση 5

Καλημέρα σας, θα ήθελα να αγοράσω πέδιλα με χοντρό τακούνι τώρα στις εκπτώσεις, πιστεύεται πως θα φορεθούν και του χρόνου το καλοκαίρι;

Aπάντηση

Φίλη μας ένα ζευγάρι με μέτριο τακούνι είναι πέρα από τάσεις και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας γιατί συνδυάζεται πολύ ωραία με τα πρωινά καλοκαιρινά μας σύνολα. Σου προτείνω λοιπόν να επενδύσεις σε ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια και δεν θα το μετανιώσεις.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sara ramén (@saraloura)

 

 

 

And More