Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού, κάνει ζέστη, άρχισαν οι εκπτώσεις, θα κανεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλήμερα σας, για βραδινό event (γάμο) εντός του μήνα επέλεξα ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα σε στενή γραμμή, πολύ απλό. Τι θα προτείνατε χρωματικά σε παπούτσι; Σκεφτόμουν leopard σανδαλια και τι χρώμα τσάντα. Επίσης σε κοσμήματα, ίσως ενα χρυσό σκουλαρίκι;

Aπάντηση

Φίλη μου το κόκκινο φόρεμα θα δείξει όμορφο με χρυσά πέδιλα και ένα clutch σε ανάλογη απόχρωση. Για σκουλαρίκια μου αρέσουν τα χρυσά που σκέφτεσαι αλλά όχι υπερβολές.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας  κ. Σούζα. Θα έλεγα οτι δεν  ντύνομαι κλασσικά, μάλλον πάντρεμα κλασσικού και μοντέρνου είμαι 65 ετών και έχω σγουρά μαλλιά!Επιτρέπεται  η στέκα στα μαλλιά;

Aπάντηση

Καλησπέρα και σε σας!Βεβαίως και επιτρέπεται αρκεί να μην έχει girly στοιχεία αλλά μία πιο κλασικά κομψή εκδοχή! Κοκάλινες αλλά και υφασμάτινες που μοιάζουν με τιρμπάν σε όμορφα χρώματα θα σας βολέψουν πολύ!

Ερώτηση 3

Γεια σας, θέλω να βάλω σε γάμο απόγευμα ένα μαύρο φόρεμα, midi με λεπτές τιράντες, τι παπούτσια να συνδυάσω για σωστό look.

Απάντηση

Φίλη μου συνδύασε το φόρεμα σου με mules σε όμορφο καλοκαιρινό χρώμα όπως πορτοκαλί ή πράσινο και δώσε ένα πιο daily style στο φόρεμα σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selin Yağcıoğlu (@selinyagcioglu)

Ερώτηση 4

Εχω βρει μία πλεκτή φούστα vintage mini, δεν νομίζω ότι φοριέται στην πόλη αλλά είναι όμορφη για να μην την ξαναβάλω.Τι μου προτείνετε

Απάντηση

Φόρεσε την φούστα σου στην παραλία με μαγιό και απογείωσε το beach look σου, εφόσον τα πλεκτά είναι super trend φέτος στα beachwear.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ερώτηση 5

Γεια σας. Στις αρχές Αυγούστου θα παντρέψω ένα φιλικό μου ζευγάρι και θα βαφτίσω και το παιδάκι τους. Τι θα μπορούσα να φορέσω, θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Απάντηση

Φίλη μας δεν έχω καμία πληροφορία για το προσωπικό σου style, καθώς και για τα χαρακτηριστικά σου, όπως και για το location που θα γίνει ο γάμος ή αν έχει κάποιο consept. Παρόλα αυτά γενικά μιλώντας θα σου πούμε ότι σε μία τέτοια περίσταση θα σου προτείναμε να επιλέξεις ή ένα midi pastel φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα ή ένα σύνολο με φούστα και αέρινο top.

Ερώτηση 6

Καλησπέρα σας Σεπτέμβριο θα βαφτίσω το γιο μου στην κεντρική εκκλησία μιας κωμόπολης στην περιφέρεια. Τι θα μπορούσα να επιλέξω για τη μέρα αυτή και με ποια αξεσουάρ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας γενικά στην βάφτιση είναι ωραίο να επιλέγεις ένα πρωινό κομψό σύνολο. Τώρα ανάλογα το style που ντύνεσαι, αυτό μπορεί να είναι ένα midi pastel φόρεμα, ένα σύνολο με παντελόνι και αέρινο top, ή μία κομψή ολόσωμη φόρμα. Δες τι σου ταιριάζει σε ύφος, δοκίμασε κάποια και ξαναμιλάμε. Αν θες στείλε μου φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

 

And More