Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού, κάνει ζέστη, άρχισαν οι εκπτώσεις, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα Tlife, σας διαβάζω συνέχεια και είπα να ζητήσω τη γνώμη σας. Καλεσμένη σε γάμο 24 Σεπτεμβρίου με τι παπούτσια μπορώ να συνδυάσω το συγκεκριμένο φόρεμα εκτός από χρυσά πέδιλα; Επίσης τι τσαντάκι μου προτείνετε.

Σας ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μου τι ωραίο φόρεμα και τι όμορφο χρώμα! Λοιπόν θα μπορούσε να το συνδυάσεις με mules αντί για πέδιλα και να δώσει ένα άλλο style στο look σου. Ανάλογα το στιλ σου μπορείς να παίξεις με safe τόνους όπως λευκό ή nude αλλά αν σου αρέσουν οι μεγαλλικές αποχρώσεις σε αυτό το κομμάτι ταιριάζει άψογα και ένα ασημένιο παπούτσι. Στις ίδιες αποχρώσεις θα κρατήσεις και ένα κομψό clutch.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα,
Αρχές Σεπτεμβρίου αρραβωνιάζεται η αδερφή του άντρα μου, τι θα μπορούσα να φορέσω; Είμαι 27 χρονών, 1.65 και 53 κιλά.
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

 Φίλη μου δεν έχω καμία εικόνα του στιλ σου και είναι λίγο δύσκολο να είμαι συγκεκριμένη. Σε γενικές γραμμές ένα όμορφο κομψό φόρεμα είναι η πιο εύκολη και πάντα στιλάτη επιλογή. Αν θες δοκίμασε κάποια και στείλε φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσω πιο καλά.

Ερώτηση 3

Γεια σας. Έχω ένα φόρεμα ραφ πλισέ τη αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω και τι πέδιλο;

Απάντηση

Με αυτό το χρώμα τα καφέ αξεσουάρ δένουν τέλεια και δίνουν στο κομμάτι πολύ ωραίο στιλ. Δοκίμασε πέδιλα με τετράγωνο τακούνι για να τα φοράς όλη μέρα σε πιο city σύνολα.

Ερώτηση 4

Γεια σας! 

Το πρώτο Σαβ/κο του Σεπτέμβρη είμαι καλεσμένη σε γάμο (σε παραθαλάσσιο μέρος) και έχω επιλέξει ένα μίνι μαύρο slip dress. Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου δίνατε ιδέες για πανωφόρι σε περίπτωση που χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ! 

 Απάντηση

Με ένα slip dress εμένα προσωπικά μου αρέσει σαν πανωφόρι ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους. Όμως επειδή είναι σε παραθαλάσσιο μέρος ο γάμος που είσαι καλεσμένη θα σου προτείνω μία ωραία εσάρπα!

Ερώτηση 5

Σε μία συνάντηση για brunch με άτομα από γραφείο σκέφτομαι να βάλω φούστα μπεζ με κουμπιά καφέ και λευκό πουκάμισο. Να προσθέσω λευκά πέδιλα ή καφέ;

Απάντηση

Τι ωραίο σύνολο έχεις σκεφτεί, μου αρέσεις πολύ. Λοιπόν θα το ολοκληρώσεις άψογα με καφέ πέδιλα και θα έχεις μία πολύ κομψή εμφάνιση!

Eρώτηση 6

Σκέφτομαι να πάρω ένα πλεκτό μαγιό, τι μου προτείνετε είναι άνετα ή ξεχειλώνουν αμέσως.

Απάντηση

Φίλη μου τα πλεκτά μαγιό είναι μεγάλη τάση και θα σου πρότεινα να πάρεις ένα. Δεν είναι το ίδιο ανθεκτικά στον χρόνο όσο τα άλλα αλλά πλέον και τα υλικά τους έχουν εξελιχθεί και αν το περιποιείσαι θα το χαρείς για αρκετό καιρό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

And More