Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού, κάνει ζέστη, άρχισαν οι εκπτώσεις, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, θα ετοιμάσεις βαλίτσα διακοπών, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας. Έχω τον Σεπτέμβρη γάμο και θα βάλω φούξια slingback πέδιλα και κοραλί μάξι φόρεμα. Το ερώτημα μου είναι: Με τη  χρώμα τσάντα να τα συνδυάσω, πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου (είναι σπαστά μέχρι τους ώμους)  και αν πάρω ζακέτα για αργά το βράδυ πάλι τι  χρώμα πρέπει να είναι.

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να ολοκληρώσεις αυτό το colorfull σύνολο σου με χρωματιστό clutch, μπορεί να έχει τα χρώματα του look ή ένα άλλο χρώμα όπως πράσινο ή μπλε για bold αποτέλεσμα. Τώρα αν κρυώνεις το μόνο που ταιριάζει με αυτό το σύνολο είναι μία εσάρπα ιδανικά σε μία nude απόχρωση για να ταιριάξει με τα χρώματα που θα έχεις συνδυάσει.Για τα μαλλιά θα μπεις στην στήλη του beauty και θα πάρεις τις πιο fresh ιδέες.

Ερώτηση 2

Καλημέρα.Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Τον Αύγουστο θα βαφτίσω το μωρό μου και θα ήθελα να μου πείτε πως να συνδυάσω το μπλε φόρεμα που αγόρασα.Τα παπούτσια που σκέφτομαι να φορέσω είναι ασημί με στρας.Τι αξεσουάρ να βάλω σκουλαρίκια ή κολιέ; Tα μαλλιά πως να τα χτενίσω; Είναι καστανα μακριά.Σας ευχαριστώ 

Απάντηση

Τι ωραίο φόρεμα! Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ωραία σκουλαρίκια σε ασημένιο χρώμα τα παπούτσια είναι μια χαρά που μου περιγράφεις και για τα μαλλιά να μπεις στην στήλη του beauty για όλα τα trends που θα σε εμπνέυσουν.

Ερώτηση 3

Καλημέρα, έχω ένα σύνολο crop top και full skirt σε καφέ εμπριμέ μοτίβο και θέλω να τα βάλω σε γάμο σε παραλία. Τι να συνδυάσω σε παπούτσι, σανδάλια ή πλατφόρμες;

Απάντηση

Θα έλεγα να συνδυάσεις το σετ σου με flat mules που θα δώσουν ισορροπία στο στλ και  άνεση σε εσένα ώστα να χαρείς την βραδιά!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell)

Eρώτηση 4

Εχω ένα πλεκτό καλοκαιρινό φόρεμα με ρίγες και θέλω να το φορέσω σε beach party. Πιστεύετε ταιριίαζει και με τι να το συνδυάσω ώστε να έχει χαλαρό στιλ;

Απάντηση

Ένα ζευγάρι σαγιονάρες στο χρώμα του φορέματος σου θα είναι τέλειες για την περίσταση. Οι σαγιονάρες πλέον δεν έχουν μονο beachwear ρόλο αλλά συνδυάζονται παντού και με city outfits.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Bush (@jessie_bush)

Ερώτηση 5

Γεια σας, έχω ένα γάμο σε 2 εβδομάδες και θα βάλω ένα πράσινο μακρύ φόρεμα με μανίκια. Με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω για να γίνει πιο stylish;

Aπάντηση

Θα σου έλεγα να «παίξεις» με χρώμα στην τσάντα συνδυάζοντάς το μία γαλάζια και μωβ παστέλ πέδιλα για ένα  look. Το φόρεμα σου έχει τέλειο χρώμα και ταιριάζει με χρωματιστά αξεσουάρ που θα θα το απογειώσουν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη na a o m i. (@naaomiross)

Ερώτηση 6

Καλό απόγευμα σε όλη την ομάδα του Tlife! Σας στέλνω ένα παλιό φόρεμα που βρήκα ( μην το δημοσιεύσετε) και ρωτώ αν μπορώ ακόμη να το φορέσω, αν είναι στις τάσεις ή να το αποχωριστώ.

Απάντηση

Φίλη μου θα σε στεναχωρήσω αλλά το φόρεμα σου δεν είναι στις τάσεις, μπορείς να το δώσεις και να κάνεις χώρο για νέα σύνολα με fresh style!

And More