Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού, κάνει ζέστη, άρχισαν οι εκπτώσεις, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, θα ετοιμάσεις βαλίτσα διακοπών, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας σκοπεύω να φορέσω το παρακάτω φόρεμα που σας επισυνάπτω για την ορκωμοσία μου που θα είναι κάπου τον Οκτώβριο!Το θεωρείται υπερβολικό; Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω και με τι πανωφόρι;Υπάρχει και σε μαύρο αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση;Παρακαλώ μην βάλετε την φωτογραφία.

 

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου έχει το τέλειο χρώμα και μήκος για την περίσταση αλλά δεν με βρίσκεις σύμφωνη για το πάνω μέρος το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Σου προτείνω να επιλέξεις ένα φόρεμα με κλειστό πάνω μέρος και έτσι δεν θα χρειαστείς και πανωφόρι τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε έχουμε καιρό, δοκίμασε κάποια σχέδια και στείλε ξανά φωτογραφίες για να βρούμε το τέλειο outfit.

 

Ερώτηση 2

Γεια σας θέλω να αγοράσω μία φούστα για το τέλος του καλοκαιριού τι να επιλέξω;

Aπάντηση

Φίλη μας σου προτείνω να επιλέξεις μία αέρινη midi φούστα που είναι μεγάλη τάση για αυτή την σεζόν και θα την χαρείς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Διάλεξε μία με χρώμα και άνετη γραμμή που θα την φορέσεις και στην πόλη το Φθινόπωρο.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)

Eρώτηση 3

Έχω το συγκεκριμένο φόρεμα εδώ και χρόνια δεν είναι νέο σχέδιο και θέλω να το βάλω σε ένα γάμο σε παραλία, σας αρέσει;

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι τέλειο για την περίσταση και μου αρέσει και το print και το μανίκι του. Συνδύασε το με flat σανδάλια και λεπτά χρυσά κοσμήματα.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας, έχω αυτή την φούστα και θέλω να την βάλω σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Γίνεται;

Aπάντηση

Φίλη μας η φούστα σου είναι πολύ κομψή επιλογή για office summer styling. Συνδύασε την με λευκό πουκάμισο και daily chic πέδιλα για το ραντεβού σου.

Ερώτηση 5

Αγαπημένα μου κορίτσια θέλω να βρω ένα ωραίο μαύρο ολόσωμο μαγιό, που να ψάξω;

Aπάντηση

Φίλη μας το μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι must have για το καλοκαίρι και καλά κάνεις και αναζητείς ένα. Τώρα στις εκπτώσεις μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις σχεδόν παντού. Από τις οικονομικές αλυσίδες μέχρι τα swimwear brands των ονείρων σου. Το θέμα είναι τι budget έχεις. Εγώ θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα καλό μαύρο ολόσωμο μαγιό, να δώσεις δλδ χρήματα για να το έχεις για πολλά ακόμη χρόνια.

And More