Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Είμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού, κάνει ζέστη, άρχισαν οι εκπτώσεις, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, θα ετοιμάσεις βαλίτσα διακοπών, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας, είμαι καλεσμένη σε γάμο και επέλεξα ένα μαύρο στενό φόρεμα. Είναι σωστή επιλογή και τι αξεσουάρ θα μπορούσα να φορέσω .

Aπάντηση

Φίλη μας το μαύρο φόρεμα αν είναι chic και χωρίς υπερβολές είναι πολύ ωραίο για την περίσταση. Μην το φορτώσεις με περιττά αξεσουάρ αλλά κράτησε ένα minimal style με μαλλιά πιασμένα και από κοσμήματα πρόσθεσε ένα ζευγάρι μικρούς χρυσούς κρίκους.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, φέτος αποφάσισα να βάλω φλατ παπούτσια γιατί θέλω να αλλάξω και λίγο το style μου, δεν μπορώ άλλο ψηλά παπούτσια. Τι μου συμβουλεύετε να πάρω σε flat;.

Απάντηση

Φίλη μας φέτος έχεις πολλές επιλογές σε flat παπούτσια, σανδάλια, mules, σαγιονάρες. Μπορείς τώρα που είναι εκπτώσεις να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο flat. Αυτή την στιγμή που έχουν προχωρήσει και οι εκπτώσεις θα βρεις και τέλειες τιμές οπότε μπορείς να πάρεις πάνω από ένα ζευγάρι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sara ramén (@saraloura)

Ερώτηση 3

Γεια σας, καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου ορκίζεται η κόρη μου, θα ήθελα να μου πείτε τι θα μπορούσα να φορέσω.

Aπάντηση

Συγχαρητήρια για την κόρη σας! Μπορείτε να βάλετε πολλά αλλά δεν έχω καμία εικόνα σας για να σας βοηθήσω συγκεκριμένα. Σε γενικές γραμμές ένα ωραίο πρωινό φόρεμα σε παστέλ χρώμα, ένα κουστούμι λευκό, μία ωραία φούστα και ένα πουκάμισο είναι μερικοί chic συνδυασμοί. Αν θέλετε δοκιμάστε κάποια look και ξαναμιλάμε σε λίγες εβδομάδες ξανά εδώ.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας, τέλος Αυγούστου γίνομαι κουμπαρά σε ένα νησί,έχω αγοράσει ένα καφέ στράπλες φόρεμα σε διάφορες αποχρώσεις του cacao, θα ήθελα με βοηθήσετε ως προς τον συνδυασμό με παπούτσι και κοσμήματα!

 

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό και δεν χρειάζεται πολύ styling, αφού έχει χρυσές λεπτομέρειες και ζώνη. Θα το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα για δώσεις ένταση στο σύνολο σου και χρυσά βραχιόλια. Πιάσε τα μαλλιά σου ιδανικά εφόσον έχει strapless σχέδιο και άφησε το πάνω μέρος του σώματος σου να κλέψει την παράσταση.

 

Ερώτηση 5

Γεια σας! Αρχές Σεπτεμβρίου παντρεύεται η αδερφή μου και έχω διαλέξει μακρύ μπεζ φόρεμα και απλά χρυσά ψηλά πέδιλα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με το υπόλοιπο styling, κοσμήματα,τσαντάκι και χτένισμα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

 

Απάντηση

Πολύ ωραία επιλογή το φόρεμα σου και τέλειο χρώμα για το καλοκαίρι. Για μένα χρειάζεσαι ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια και τίποτε άλλο. Για make up και μαλλιά μπες στην στήλη του beauty και δες όλες τις νέες τάσεις.

Ερώτηση 6

Καλημέρα σας! Έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές την άποψη σας και σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ! Τέλος Οκτώβρη είναι καλεσμένη στον γάμο του 1ου μου ξαδέρφου και είναι ανάμεσα σε δύο φορέματα τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Ο προβληματισμός μου είναι αν το μακρύ φόρεμα με το συγκεκριμένο χρώμα φοριέται Οκτώβριο. Σας παρακαλώ να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες.

Απάντηση

Φίλη μας το maxi φόρεμα που σκέφτεσαι να φορέσεις είναι super και το χρώμα καθόλου απαγορευτικό για Οκτώβρη θα το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα και θα του δώσεις ένα πιο autumn style.

And More