Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1
Θα ήθελα να σας ρωτήσω, στη βάφτιση του παιδιού μου που είναι τέλη Σεπτεμβρίου πρωί τι θα μπορούσα να φορέσω; Κοντό ή μακρύ φόρεμα;

Απάντηση
Ντόρα, στην βάφτιση επέλεξε να βάλεις ένα φόρεμα κάπου στη μέση. Δηλαδή όχι μακρύ ούτε κοντό. Το ιδανικό μήκος για τα πρωινά events είναι το medium.Θα βρεις πολλές και ωραίες επιλογές. Επέλεξε κάτι σε παστέλ απόχρωση απέφυγε τα έντονα χρώματα τα πολλά prints και έχε στο νου σου ότι εκείνη την ημέρα θες να είσαι σίγουρα στιλάτη αλλά και άνετη!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sara ramén (@saraloura)

Ερώτηση 2
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει μπλε σκούρο φόρεμα με pastel ροζ πέδιλα για γάμο! Επίσης με τι κοσμήματα;
Έφη

Απάντηση
Έφη το φόρεμα σου ταιριάζει απόλυτα με ροζ παπούτσια και μπορείς να δώσεις extra color στο ντύσιμο σου με ένα κολιέ σε pastel απόχρωση.

Eρώτηση 3
Γεια σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές! Παντρεύεται ο αδερφός μου τέλη Σεπτεμβρίου και αγόρασα ένα φόρεμα σε χρώματα rose gold nude. Σκεφτόμουν να φορέσω ένα χρυσό ψηλό πέδιλο για παπούτσι επειδή στο μπούστο έχει και χρυσές ραφές. Εσείς τι λέτε; Ακόμη, από πίσω η πλάτη κάνει χαμόγελο μέχρι το τέλος του σουτιέν. Οπότε τι χτένισμα θα μου προτείνατε;
Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, τα πέδιλα που σκέφτεσαι να βάλεις σαφώς και ταιριάζουν. Σε κοσμήματα διάλεξε κάτι διακριτικό για το χέρι γιατί έχει αρκετά στολισμένο ντεκολτέ. Στα μαλλιά σου μπορείς να κάνεις ένα fresh πιάσιμο χωρίς υπερβολές για να αναδείξεις την πλάτη του ρούχου σου!

Ερώτηση 4
Σοφία βοήθεια! Πώς να συνδυάσω τη φούστα και την παντελόνα της φωτογραφίας; Έχω σωματότυπο μήλο και τα απλά εφαρμοστά τιραντάκια δεν μου πάνε καθόλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σας φιλώ.

Παρακαλώ μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες.

Απάντηση
Φίλη μας, η καλύτερη επιλογή για τα δύο κομμάτια που μας δείχνεις είναι ένα t-shirt με μανίκι σε χαλαρή γραμμή. Όχι δηλαδή στενό! Το λευκό είναι σωστό χρώμα και για τα δύο.

Ερώτηση 5
Θέλω καταρχήν να πω ευχαριστώ για τις όμορφες και πολύτιμες συμβουλές που μου έχεις δώσει. Άλλη μια φορά χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Λοιπόν θέλω να αγοράσω ένα backpack για την εποχή το οποίο στην αρχή ήθελα να είναι απλό ώστε να ταιριάζει με όλα. Σκέφτηκα έτσι το πρώτο σε μπεζ. Τώρα, όμως, βλέποντας και το δεύτερο το ριγέ…το έχω ερωτευτεί. Εσείς ποιο θα προτιμούσατε; Μήπως το δεύτερο το ριγέ θα με δυσκολέψει στο συνδυασμό των ρούχων;
Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο επιλογές είναι πολύ ωραίες. Το μπεζ μπορείς ναι να το συνδυάσεις με τα πάντα ακόμη και με πιο city looks, ενώ το ριγέ έχει πιο free style ύφος και είναι super με denim ή casual σύνολα. Οπότε σκέψου το style των ρούχων σου και κράτησε αυτό που θα σε βολέψει.

Ερώτηση 6
Έχω αγοράσει την ολόσωμη φόρμα που σας δείχνω παρακάτω (μην βάλετε την φωτογραφία). Για γάμους, βαφτίσεις τώρα και αργότερα το Φθινόπωρο φοριέται; Μήπως το μαύρο δείχνει χειμερινό; Περιμένω την απάντηση σας!

Απάντηση
Φίλη μας όπως τα λες είναι, για γάμους βαφτίσεις και αργότερα το Φθινόπωρο φοριέται άνετα η φόρμα αυτή και είναι super αγορά!Δεν θα το μετανιώσεις που την πήρες εφόσον είναι κομμάτι κλειδί και φοριέται σε πολλές περιστάσεις.

 

 

And More