Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο Φθινόπωρο. Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Πάνε τα καλοκαιρινά αέρινα σύνολα και την θέση τους παίρνουν τα πιο autumn looks.Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γειά σας συγχαρητήρια για την στήλη σας , είμαι 58 ετών και τώρα τον Σεπτέμβριο βαφτίζω το εγγονάκι μου. Επέλεξα λοιπόν να φορέσω μία λευκή αέρινη παντελόνα με ένα φλοράλ σε παστέλ χρώματα και παρτούς ώμους μπλουζάκι. Παπούτσια μπεζ φλατ mules, να κρατήσω και ένα μπεζ croco τσαντάκι;Λέτε είναι καλή επιλογή;

Απάντηση

Το σύνολα σου είναι απλά τέλειο και τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσεις απόλυτα chic! Θα έχεις μία πολύ ωραία εμφάνιση με γούστο και στιλ!

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία! Έχω να πάω σε ένα beach party για τα γενέθλια του αγοριού μου. Είμαι 21 χρόνων, τι να φορέσω;

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα διαλέξεις ένα ωραίο top που πηγαίνει και σου ταιριάζει ή φόρεμα mini σε χρώμα ή με μοτίβα για super εμφάνιση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA 🌓 LAFONTAN (@maralafontan)

@emrata

Ερώτηση 3
Γεια σας συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας.
Τώρα τον Οκτώβριο γίνομαι κουμπάρα. Επίσης είμαι έγκυος και πήρα ένα φόρεμα πολύ όμορφο φούξια μωβ δαντέλα μακρύ maxi, το οποίο έχει όλη την πλάτη έξω. Βοηθήστε με τι παπούτσι να βάλω και κάποιο κόσμημα ίσως.

Απάντηση
Φίλη μας ψυχραιμία, βασικά έχεις βρει το βασικό κομμάτι άρα έχεις ξεμπερδέψει με το μεγαλύτερο πρόβλημα του τι να φορέσεις.Τώρα ένα ζευγάρι γόβες με medium τακούνι είναι μια χαρά σε nude pink απόχρωση, ενα ζευγάρι σκουλαρίκια ίσως αφού έχεις και καρέ θα πηγαίνουν τέλεια, ενώ σε τσαντάκι κράτησε ένα μικρό clutch σε metal pink απόχρωση.

Ερώτηση 4
Καλησπέρα με λένε Ευγενία και θα βαφτίσω το μικρό μου. Έχω πάρει μία πουκαμίσα μεταξωτή σε nude απόχρωση και θα το συνδυάσω με μία μαύρη πένσιλ φούστα. Τι χρώμα παπούτσια θα μου προτείνατε και αν μπορώ να φορέσω μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια

Απάντηση
Μπορείς να βάλεις ασημένια παπούτσια για να δώσεις λίγο δυναμισμό στο look και να συνδυάσεις σκουλαρίκια όχι μεγάλα αλλά μικρά με χρώμα.

Ερώτηση 5
Θα πάω σε ένα γάμο, μπορώ να βάλω μία πουκάμισα μεταξωτή με κολάν παντελόνι και γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας το κολάν δεν είναι πολύ chic επιλογή μπορείς να το αντικαταστήσεις με ενα παντελόνι σε πολύ slim γραμμή.

 

 

And More