Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Το Φθινόπωρο είναι εδώ! Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Πάνε τα καλοκαιρινά αέρινα σύνολα και την θέση τους παίρνουν τα πιο autumn looks. Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Αγαπημένο μου Τlife, Χρειάζομαι ακόμα μια φορά τη βοήθεια σου! Παντρεύω τον αδερφό μου πολύ σύντομα και με ενδιαφέρει πολύ ένα συγκεκριμένο φόρεμα το οποίο είδα να φορά η κ. Καγιά στο τρέιλερ του GNTM. Εννοείται πως αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι Βίκυ Καγιά και ενδεχομένως να μην μπορώ να το υποστηρίξω αρκετά. Αλλά για να μπορέσω να το εξετάσω, θα πρέπει να εντοπίσω το φόρεμα, είτε το ίδιο, είτε παρόμοιο, όπως γίνεται πολλές φορές και σαν στήλη, δηλαδή παρόμοια κομμάτια που φόρεσαν γνωστοί, ειδικά στις περιπτώσεις που τα αυθεντικά είναι πολύ ακριβά. (Σας επισυνάπτω την σχετική φωτογραφία).

 Δευτερευόντως, να μου πείτε τι νομίζετε γι αυτό σαν επιλογή, και με τι accessories θα το συνδυάζατε εσείς, συγκεκριμένα σκουλαρίκια, μαλλιά κτλ. Συνήθως προτιμώ τα ίσια πιο ήσυχα μαλλιά. Είμαι 37 χρόνων, μελαχρινή σας ακούω! Ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω με αγωνία σύντομα την απάντηση σας!! 

Απάντηση

Κυριακή γεια σου!Αφού μίλησα με την στιλίστρια της Βίκυς Καγιά έμαθα ότι το φόρεμα είναι της σχεδιάστριας Ioli Duro, αλλά από μέσα έχει βάλει ένα sequin top με μανίκια, οπότε μπορείς να το δεις από κοντά να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις αν αυτό είναι το look για τον γάμο. Για τα υπόλοιπα αν τελικά καταλήξεις σε αυτό το outfit θα πρότεινα μια minimal προσέγγιση με ίσια μαλλιά και πέδιλα σαν αυτά που φοράει η παρουσιάστρια, ενώ σε κοσμήματα πολύ διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια.

Ερώτηση 2

Γεια σου αγαπημένη μου Σοφία!Έχω ένα κοντό κολιέ με μαύρα και γκρι μαργαριτάρια και ενδιάμεσα δένει με ζιργκόν.Ντύνομαι απλά και κομψά. Μπορώ να το φορέσω στην καθημερινότητα μου;Δεν το φορούσα διότι το θεωρούσα πολύ επίσημο. Πιστεύεις μπορώ να κάνω layering με άλλα ασημένια κολιέ;

Απάντηση

Φίλη μου θα ήταν καλύτερο να έχω μία φωτογραφία από το κόσμημα σου. Παρόλα αυτά όπως μου το περιγράφεις μπορείς να το φοράς κάθε μέρα με casual chic εμφανίσεις πχ με ένα ωραίο πουκάμισο και παντελόνι, ένα κουστούμι, ένα minimal φόρεμα. Τα μαργαριτάρια είναι κομψά και δεν αφορούν μόνο τις επίσημες εμφανίσεις μας. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πρωινά σου look ακόμη και με τζιν.Τώρα για το layering δεν μπορώ να σου απαντήσω εφόσον δεν έχω εικόνα του.Αν θες στείλε μία για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα και δεν θα την δημοσιεύσουμε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

Eρώτηση 3

Το φόρεμα που σκέφτομαι να βάλω σε εκδήλωση της δουλειάς μου έχει διαφάνεια στο πίσω μέρος και δεν παίρνει σουτιέν. Πιστεύετε είναι προκλητικό για την περίσταση;

Απάντηση

Φίλη μας καλό θα ήταν σε μία εκδήλωση να μην έχεις πράγματα τέτοια να σε απασχολούν. Τι εννοώ; αφού ήδη σε βάζει σε σκέψεις, άστο καλύτερο και προτίμησε κάτι άλλο, πιο safe! Μπορεί να μην ξέρω λεπτομέρειες, αλλά συνήθως αυτά τα gathering έχουν κυρίως φαγητό και χαλαρή διάθεση, οπότε άσε τις διαφάνειες για άλλες περιστάσεις και φόρεσε κάτι που δεν ξεφεύγει και πολύ από τον τρόπο που ήδη ντύνεσαι στην δουλειά σου, ως προς το ύφος εννοώ!

Ερώτηση 4

Αγαπητή Σοφία θα ήθελα την συμβουλή σου. Αγόρασα  αυτό το πουκάμισο και θα ήθελα να μου προτείνεις όμορφους συνδυασμούς. Σκέφτομαι να το βάλω με πλισέ μαύρη φούστα.Με τι παπούτσι επίσης; 

Απάντηση

Το πουκάμισο σου έχει τέλειο χρώμα! Θα σου πρότεινα να μην το συνδυάσεις με μαύρη φούστα αλλά να το απογειώσεις με τζιν παντελόνι δίνοντας του ένα casual style ή με ροζ κομμάτια ( φούστες ή παντελόνια υφασμάτινα) δημιουργώντας ένα τέλειο color block συνδυασμό!Σε παπούτσια τα loafers θα μου άρεσαν πολύ.

Ερώτηση 5

Γεια σας! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για άλλη μια φορά. Σκέφτομαι να φορέσω αυτό το φόρεμα σε ένα event τον Οκτώβριο. Με τι είδους φλατ βραδινά παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω.

Απάντηση

Με flat slingbacks θα ταίριαζε τέλεια σε μαύρο χρώμα. Θα ολοκλήρωνα άψογα το σύνολο σου και θα είχες άνεση και στιλ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou)

 

 

And More