Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι είδους καλτσάκια θα μπορούσα να συνδυάσω τα καινούρια μαύρα loafers μου.

Απάντηση

Φίλη μου θα τα συνδυάσεις με λευκά καλτσάκια όχι πολύ ψηλά μέχρι την μέση της γάμπας περίπου που θα τα κατεβάσεις και λίγο προς τον αστράγαλο, επίσης μπορείς να τα συνδυάσεις με σοσόνια που έχουν cute λεπτομέρειες πχ φιόγκους ή βολάν. Δες και το αφιέρωμα που έχω κάνει για να πάρεις έμπνευση.

Ερώτηση 2
Γεια σας και από εμένα. Είμαι προσκεκλημένη σε γάμο-βάφτιση μεσημεριανή ώρα. Έχω επιλέξει ολόσωμη λευκή ζιπ κιλότ με nude πέδιλα και τσαντάκι και ένα εντυπωσιακό κολιέ λευκό-nude με πέτρες.  Θα μου ταιριάζει πιστεύετε;

Απάντηση
Mου αρέσει πολύ ο συνδυασμός που έχεις κάνει και γενικά η zip culotte ολόσωμη φόρμα! Πιστεύω θα έχεις μία πολύ ωραία εμφάνιση με στιλ και σωστή για την περίσταση και την ώρα που γίνεται το event.

Ερώτηση 3
Καλημέρα δουλεύω σαν δημόσιος υπάλληλος και έχω κάνει τρύπα σκουλαρίκι κάτω από τα χείλη μου.Με τι ρούχα να πηγαίνω στο γραφείο ώστε να συνδυάσω αυτό το νέο style;

Aπάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα minimal androgyne style στο γραφείο ώστε να δέσει τέλεια και με το piercing που έχεις αποκτήσει! Επένδυσε σε παντελόνια, πουκάμισα ή λεπτά πλεκτά και συνδύασε τα με blazer και flat shoes!

 

Ερώτηση 4
Καλησπέρα! Θα πάω σε ένα γάμο και σκέφτομαι να βάλω ένα κόκκινο φόρεμα που αγόρασα! Έχω πέδιλα σε χρώμα καμηλό και χρυσό τσαντάκι! Πηγαίνουν όλα μεταξύ τους χρωματικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας πηγαίνουν μια χαρά όλα και μπορείς να βάλεις όλο το look! Τα σύνολο που έχεις είναι ok για την περίσταση του γάμου και τα αξεσουάρ ταιριάζουν τέλεια με το κόκκινο χρώμα του φορέματος σου.

Eρώτηση 5

Γεια σου Σοφία, είδα το αφιέρωμα στις cowboy μπότες και θέλω να πάρω ένα ζευγάρι για φέτος. Τι χρώμα μου προτείνεις και τι σχέδιο;

Aπάντηση

Γεια σου φίλη μου, θα σου πρότεινα να βάλεις στην συλλογή με τα παπούτσια σου ένα ζευγάρι cowboy μπότες πασπαρτού. Δηλαδή σε μαύρο χρώμα και χωρίς ιδιαίτερα σχέδια ώστε να τις φορέσεις με όλα σου τα look!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière (@ariviere)

 

 

 

 

 

And More