Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας! Σας βρήκα στο ίντερνετ! Θα ήθελα μια βοήθεια, είμαι 1.77 ύψος, το αγόρι μου είναι πιο κοντό από εμένα και θέλω να βάλω τακούνι αλλά δεν θα νιώθω άνετα λόγω της διαφοράς ύψους.Υπάρχει μήπως κάποια άλλη λύση;

Απάντηση

Φίλη μου αν το αγόρι σου είναι πιο κοντό τότε ότι τακούνι και να βάλεις θα τον περνάς. Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα. Ντύσου όπως θες και απόλαυσε τις βόλτες σας. Μπορείς βεβαίως να αποφύγεις υπερβολικά ψηλά τακούνια και να διαλέγεις πιο medium που είναι και μεγάλη τάση πλέον.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Bush (@jessie_bush)

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, η ερώτηση μου έχει να κάνει με μία αγορά που έκανα σήμερα, ένα φόρεμα με λεπτή πλέξη σε μπεζ χρώμα με τετράγωνη λαιμόκοψη και ασημένια κλωστή λίγο στην ύφανση, ακολουθεί το σώμα και κάτω ανοίγει στο κάτω μέροςελαφρώς. Με τι παπούτσια και τι κοσμήματα να το συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου μπορείς να το φορέσεις με loafers, μπαλαρίνες ακόμη και αρβιλάκια το πρωί ενώ θα δείξει υπέροχα με μπότες δερμάτινες μέχρι το γόνατο. Αυτά τα πλεκτά φορέματα είναι σούπερ για τώρα και θα το χαρείς όλο τον χειμώνα.

Eρώτηση 3

Ψάχνω μία τσάντα για κάθε μέρα, έχω μία tote για το γραφείο κλπ αλλά θα ήθελα και κάτι ακόμη εναλλακτικά αλλά να είναι βολική. Τι μου προτείνετε

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να πάρεις μία δερμάτινη τσάντα μαλακή σε σχετικά medium σχήμα σαν αυτή που σου δείχνω πιο κάτω για να σε βολέψει με όλα τα σύνολα σου. Πρωινά και βραδινά ενώ αποτελεί μία επένδυση διότι το σχέδιο αυτό παραμένει ψηλα στα trends και δεν χάνει την αξία της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hill (@emmahill)

Ερώτηση 4

Καλησπέρα Σοφία. Σου στέλνω φωτογραφία ένα φόρεμα που πήρα ( μην το δημοσιεύσετε) και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να το βάλω με γόβες μαύρες λουστρίνι.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου έχει ένα πιο casual chic ύφος, εγώ λοιπόν θα το συνδύαζα πιο coοl με αρβιλακια ή με μπότες για να έχει ένα πιο urban στιλ. Οι γόβες δεν του ταιριάζουν και δεν ολοκληρώνουν με άποψη το σύνολο.

Ερώτηση 5

Eχω μία λευκή φούστα μίνι και θέλω να συνεχίσω να την φοράω και το φθινόπωρο. Μπορώ ή είναι πολύ καλοκαιρινό κομμάτι

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς αν το ύφασμα της είναι all season. Συνδύασε την με πλεκτά ή με πουκάμισο και ζακετάκι ή jacket από πάνω και δημιούργησε όμορφα φθινοπωρινά look με το αγαπημένο σου κομμάτι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell)

Ερώτηση 6

Γεια σας, ήθελα να αγοράσω καινούργια μποτάκια και είδα το σχετικό άρθρο σας. Τα πολύ χοντροκομμένα είναι βολικά διότι είμαι πολύ λεπτοκαμωμένη και δεν ξέρω αν θα μου ταιριάζουν.

Απάντηση

Φίλη μου τα chunky αρβιλακια είναι μεγάλη τάση αλλά αν δεν μας ταιριάζουν και δείχνουν περίεργα όταν τα φοράμε τότε δεν τα φοράμε.Μπορείς να φορέσεις πιο κλασικά σχέδια που και αυτά παραμένουν στα shoe trends που θα σε κολακεύουν περισσότερο.

 

 

 

 

 

And More