Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Το Φθινόπωρο είναι εδώ! Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Ο καιρός κρυώνει σιγά σιγά. Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Αρχές Νοέμβριου θα παρευρεθώ σε βάφτιση φίλων και σκέφτομαι να φορέσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Είναι κατάλληλο για την εποχή;Ταιριάζει με μαύρα ψηλοτάκονα μποτάκια suede και αν ναι, με τι πανωφόρι;

 

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου έχει ένα στιλ που ταιριάζει σε κάθε εποχή διότι τα lingerie dress είναι all season κομμάτια. Θα το συνδυάσεις με ένα μαύρο σακάκι και κλασικές γόβες αντί για μποτάκια suede και θα έχεις ένα τέλειο daily look σωστό για την περίσταση.

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία να μαι πάλι. Με έχεις βοηθήσει πολύ. Τώρα θέλω τα φώτα σου για ένα παντελόνι cargo σατέν σκούρο πράσινο.Με τι ποιότητα ταιριάζει για πρωί σε top και πανωφόρι;

Απάντηση

Φίλη μου το cargo satin παντελόνι σου θα το συνδυάσεις με πλεκτά σε χρώματα που ταιριάζουν με το πράσινο, με λευκό πουκάμισο, με μαρινιέρα, με κλασικό λευκό t-shirt.Tώρα  σε πανωφόρι προτείνω ένα κλασικό σακάκι για να φέρεις μία ισορροπία στο σύνολο σου  ή ένα tweed jacekt που θα το απογειώσει.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Ερώτηση 3

Γεια σας έχω δει να φοράνε μπαλαρίνες με κάλτσες στο Instagram. Είναι τάση φέτος;

Miu Miu-Splash/Ideal Images

 

Απάντηση

Ναι οι μπαλαρίνες με κάλτσες είναι το νέο trend που έρχεται κατευθείαν από την πασαρέλα της Μiu Miu και ήδη γίνεται χαμός με αυτό στο Instagram. Δοκίμασε τις και εσύ με μία μίνι φούστα μπαλαρίνες κάλτσες και ένα σακάκι δημιουργώντας ένα preppy style. Γενικά οι κάλτσες φέτος είναι trend και αν θες διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις στο σχετικό μου αφιέρωμα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Ερώτηση 4

Kαλημέρα, έχω ένα μπεζ φόρεμα σε full skirt σχέδιο και σκέφτομαι να το βάλω σε έναν γάμο τέλος του μήνα. Με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω, πέδιλα ή γόβες; Kαι με τι τσαντάκι.

Aπάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να συνδυάσεις το φόρεμα σου με platform πέδιλα σε μαύρο χρώμα και ένα round clutch σε ρετρό ύφος. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα vintage style look που θα εντυπωσιάσει με το στιλ του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ερώτηση 5

Γεια σας! Θέλω την γνώμη σου για αυτό το φόρεμα ( μην δημοσιευτεί). Να το συνδυάσω με καφέ ή με λευκές μπότες που έχω δερμάτινες μέχρι το γόνατο. Για βραδινή έξοδο για φαγητό και ποτό.

Απάντηση

Το γκρι φόρεμα σου θα δείξει πολύ πιο chic με λευκές μπότες και θα είναι και μία εμφάνιση πέρα από τα συνηθισμένα με στιλ και άποψη!Οι λευκές μπότες προσθέτουν πάντα extra πόντους στην εμφάνιση μας  αν συνδυαστούν σωστά και ξεχωρίζουν.

Ερώτηση 6

Καλημέρα σας, θέλω να φορέσω μία φούστα σε midi γραμμή και καφέ κακάο χρώμα με ζιβάγκο γκρι στο γραφείο αλλά δεν θέλω να βάλω γόβες. Τι εναλλακτικές έχω;

Απάντηση

Θα ήταν πολύ κομψές ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο που θα ολοκλήρωναν άψογα αυτο το office look σου!Δοκίμασε τις.

 

 

And More