Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Το Φθινόπωρο είναι εδώ! Αλλαγή στο στιλ, στα ρούχα και στην διάθεση κυρίως. Ο καιρός κρυώνει σιγά σιγά. Oι απορίες αυτή την εποχή έχουν να κάνουν με το τι φοράω αυτή την μεταβατική περίοδο και βεβαίως εδώ θες έναν ειδικό!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1
Γεια σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο πως να φορέσω ένα maxi φόρεμα με animal print σε καφέ απόχρωση. Τι παπούτσια,τι κοσμήματα και αξεσουάρ να βάλω.

Απάντηση
Φίλη μου και εμένα  θα μας βοηθούσε μία φωτογραφία από το φόρεμά σου, παρόλα αυτά θα σου προτείνω να το σετάρεις με west booties που είναι huge τάση και θα βρεις παντού. Σε κοσμήματα επέλεξε medium size hoops σε χρυσή απόχρωση ή layering με χρυσά κολιέ και κράτησε μία μαύρη shoulder bag.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh (@monikh)

Ερώτηση 2
Καλημέρα. Σας παρακαλώ απαντήστε μου. Θα ήθελα την γνώμη σας για τις μίντι πλισέ φούστες. Εάν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι σε γόβα κι ακόμα όχι ψηλή μπότα, με τι παπούτσια μπορεί να συνδυαστεί, top και πανωφόρι για να δείχνεις cool και στιλάτη; Μπορείς να φορέσεις καλσόν;

Απάντηση
Φίλη μας φέτος θα φορέσεις την φούστα σου ιδανικά με πουλόβερ σε oversized σχέδιο και sneakes, loafers ή μαύρα μποτάκια. Είναι πάντα πολύ κομψή επιλογή. Αν θες να τη συνδυάσεις με γόβες και αν δεν σου αρέσουν οι κλασικές μπορείς να βάλεις mary janes ή mules.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα πολύ την βοήθεια σας. Έχω ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα midi με δερμάτινη ζώνη στην μέση. Μπορώ να το φορέσω με μαύρες μπότες suede ή πρέπει να βάλω μαύρες δερμάτινες;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί το φόρεμα σου ταιριάζει και με suede και με leather μπότες. Το πρωί είναι βέβαια πιο safe οι suede και άσε ένα leather total look για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Ερώτηση 4

Γεια σας, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο jean τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μας μπες και δες το αφιέρωμα που έχω ετοιμάσει στο must have jean της σεζόν !Θα το βρεις παντού και θα το βάλεις στην καθημερινότητα σου κάνοντας update το style σου με μία κίνηση.

Ερώτηση  5
Καλημέρα. Έχω αυτή τη τσάντα που αγαπώ πολύ. Φοριέται αυτό το χρώμα το Χειμώνα και αν ναι, με ποια χρώματα;( Μην δημοσιεύσετε την φωτογραφία).

Απάντηση
Φίλη μας το κίτρινο χρώμα είναι super τάση για αυτή την σεζόν και θα μπορείς να την κρατήσεις άνετα δίνοντας color detail σε tartan σύνολα ή σε denim look με πουλόβερ!

And More