Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Έχεις απορίες για το στιλ σου; Δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις τις φετινές τάσεις; Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα Σοφία, μου αρέσουν πολύ οι μπαλαρίνες και βρήκα leopard με μαύρη μύτη αλλά και μπεζ με μαύρη μύτη, τώρα λοιπον αναρωτιέμαι ποια να πάρω. Υποθέτω η λέοπαρ πάει με μαύρο καλσόν τον χειμώνα η μπεζ φοριέται με καλσόν;

Aπάντηση

Φίλη μου και οι 2 μπαλαρίνες σου είναι πολύ κομψές και all season κομμάτια, δηλαδή τις φοράς όλες τις εποχές. Το μαύρο καλσόν είτε οπάκ είτε διάφανο ταιριάζει και με τις δύο για να τις χαρείς με πολλά σύνολα!

Ερώτηση 2

Καλή σας ημέρα! Αγόρασα ένα καφέ leopard τζιν παντελόνι και θα ήθελα να μου πείτε εκτός από μονόχρωμη μπλούζα με τι άλλο θα μπορούσα να το φορέσω για πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Απάντηση

Φίλη μου καλό θα ήταν να έχω μία φωτογραφία από το παντελόνι σου, παρόλα αυτά το λέοπαρ εκτός από μονόχρωμα top δείχνει πάντα στιλάτο με ρίγες. Αν θες δοκίμασε αυτό το συνδυασμό και φόρεσε το παντελόνι σου και με άλλο στιλ.

 Ερώτηση 3

Αγαπημένη γεια σου και πάλι, θέλω την βοήθεια σου, είμαι 1.55 και αδύνατη συνήθως φοράω μποτίνια φλατ και με τακούνι  και γόβες στης βραδινές εμφάνισης μου. Θέλω φέτος να πάρω μπότες αλλά είμαι μικροκαμωμένη και με λίγο χοντρό γόνατο, τι θα μπορούσα να πάρω στην καθημερινότητά μου που συνήθως φοράω φούστες και σορτς over size και φορέματα,και τη να επιλέξω για το βράδυ; Σε ευχαριστώ πολύ για όλες της συμβουλές που μας δίνεις !

Απάντηση

Αγαπημένη μου η απάντηση στην ερώτηση σου είναι οι μπότες με χοντρό τακούνι και στρογγυλεμένη μύτη.Είναι ένα σχέδιο που κυριολεκτικά θα βρεις παντού και θα τις φορέσεις όλη μέρα με όλα σου τα σύνολα!Θα σου πρότεινα μαύρο χρώμα και σχετικά φαρδύ σχέδιο στην γάμπα!

 Ερώτηση 4

Γεια σας, θέλω να ρωτήσω για τις cowboy μπότες αν ταιριάζουν με φορέματα πιο ρομαντικά ή σε πιο παστέλ χρώματα.Έχω ένα ζευγάρι μαύρες και θέλω να τις φοράω και με άλλα σύνολα εκτός από τζιν.Ευχαριστώ.

Απάντηση

Οι cowboy boots είναι huge shoe trend φέτος. Βεβαίως να τις φορέσεις και με ρομαντικά φορέματα ή με παστέλ αποχρώσεις. Συνδύασε τις σαν να ήταν κλασικές μπότες και απογείωσε το στιλ σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Ερώτηση 5

Έχω ένα πλεκτό φόρεμα σε γκρι χρώμα και θέλω να ρωτήσω πως να το βάλω. Να του προσθέσω καλσόν και αν ναι τι καλσόν και από παπούτσι τι να συνδυάσω, μπότες ή φλατ;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου θα το συνδυάσεις με μπότες μέχρι το γόνατο και αν ο καιρός το επιτρέπει φόρεσε τις χωρίς καλσόν αλλιώς με καλσόν σε μαύρο χρώμα είναι μια χαρά. Μπορείς επίσης αν το σχέδιο του φορέματος σου το επιτρέπει να προσθέσεις και μία ζώνη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara (@lara_bsmnn)

 

And More