Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου εδώ και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Έχεις απορίες για το στιλ σου; Φτιάχνεις την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις αν πρέπει να κρατήσεις ή να αποχωριστείς κάποια κομμάτια; Δεν είσαι και πολύ σίγουρη για το αν το παλτό σου φέτος είναι ακόμη τάση; Tώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα και μάλιστα με μία κίνηση. Στείλε μας ότι σε απασχολεί στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα. Τέλειο;

Eρώτηση 1

 Έχω την εξής ερώτηση, μένω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες.. Έχω μια καταπληκτική δερμάτινη φούξια φούστα midi και δεν ξέρω με τι καλσόν να τη βάλω.. Υπολογίζω από πάνω ένα ζιβάγκο μαύρο και μαύρες γόβες από δέρμα… Το μαύρο οπακ καλσόν μου χτυπάει λάθος στο παπούτσι αλλά καλσόν στο χρώμα του δέρματος πιστεύω είναι επίσης λάθος… Τι θα προτείνατε;

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

Aπάντηση

Φίλη μας η φούστα σου έχει για τον τέλειο συνδυασμό για τον χειμώνα: Mε μπότες που και ζιβάγκο όπως το σκέφτεσαι και ένα οπακ καλσόν για να μην κρυώνεις. Οι γόβες απαιτούν λεπτό καλσόν για να είναι σωστό το σύνολο και τώρα με το κρύο δεν θα σε βολέψουν.

Ερώτηση 2

 Καλησπέρα, χρόνια πολλά, θα ήθελα να ρωτήσω με τί παπούτσια χαμηλοτάκουνα μπορώ να φορέσω ένα λεοπαρ φόρεμα στο γραφείο.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις με μποτάκια που έχουν τετράγωνο χαμηλό τακούνι που θα βρεις πολλά σχέδια αφού φέτος ήταν μεγάλη τάση.

Pinterest

Ερώτηση 3

Καλημέρα σας κορίτσια!
Τον ερχόμενο Μάιο (αν όλα πάνε καλά) θα βαφτίσουμε την μικρούλα μας και θα φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας (παρακαλώ να μην δημοσιευτεί). Ταιριάζει να συνδυάσω με αυτό χρυσούς κρίκους για σκουλαρίκια και αλυσίδα στα μαλλιά (παρόμοια με της επόμενης φωτό) σε ανάλαφρο updo;
Σας ευχαριστώ πολύ! 

Απάντηση

Φίλη μας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να κάνεις την βάφτιση, τώρα για τους συνδυασμούς μας βρίσκεις σύμφωνες στα σκουλαρίκια αλλά για τα μαλλιά θα σου προτείναμε να κρατήσεις το χτένισμά χωρίς όμως τις αλυσίδες που το βαραίνουν και δεν είναι καθόλου fresh.

Ερώτηση 4

 Γεια σας! Για εμάς τις petite που θέλουμε να φορέσουμε κοστούμι, μέχρι που θα πρέπει να φτάνει το μήκος του σακακιού του, πάνω ή κάτω από τους γλουτούς;

Απάντηση

Φίλη μας το τρικ για να φαίνεσαι ψηλότερη σε γενικές γραμμές είναι όταν φαίνονται περισσότερο τα πόδια στην σιλουέτα μας. Σε μία petite κοπέλα ένα σακάκι περίπου εκεί που αρχίζει ο γλουτός είναι ένα σωστό μήκος για μία ισορροπημένη εικόνα.

Pinterest

Ερώτηση 5

Έχω ανακαλύψει ένα παλιό παλτό με κρόσσια στο πίσω μέρος αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το φορέσω φέτος.

Απάντηση

Φίλη μας φέτος τα κρόσσια είναι μεγάλη τάση και σίγουρα μπορείς να τα φορέσεις άνετα. Δεν μας έστειλες μια φωτογραφία για να δούμε ακριβώς το ρούχο σου αλλά αν σε γενικές γραμμές δεν έχει κάποια υπερβολή και έχει απλά κρόσσια στο πίσω μέρος μπορείς να το συνδυάσεις στα φετινά σου χειμερινά σύνολα.

Pinterest

Ερώτηση 6

Μία φούστα που βρήκα καρό σε μαξι γραμμή με τι να την συνδυάσω τώρα τον χειμώνα.

Aπάντηση

Φίλη μας ένα ωραίο ζιβάγκο και μποτάκια είναι μία ωραία πρόταση για τώρα που κάνει κρυο και βεβαίως το μαύρο σου παλτό για να ολοκληρώσεις όροφα την εμφάνιση σου.

Pinterest

Ερώτηση 7

Οι μπότες μέχρι το γόνατο σε καφέ χρώμα πάνε με τζιν παντελόνι και σακάκι για το γραφείο;

Aπάντηση

Φίλη μας οι μπότες με τζιν δεν είναι ένας συνδυασμός που μας αρέσει ιδιαίτερα χωρίς να είναι λάθος απόλυτα έχει κάτι το πασέ. Συνδύασε τις μπότες σου με φορέματα και το ζιν σου με flat shoes ή μποτάκια στο γραφείο σου με ένα ωραίο πουλόβερ.

Pinterest

And More