Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και εμείς θα σου απαντήσουμε

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί αν το σύνολο σου είναι στιλάτο, αν τα παπούτσια σου ταιριάζουν με τα ρούχα, αν το νέο σου φόρεμα πάει με τα περσινά σου πέδιλα, αν το μαγιό που είδες στην βιτρίνα είναι στο στιλ σου και πολλά ακόμη ερωτήματα, που αν δεν έχεις έναν ειδικό σε ταλαιπωρούν.

Τώρα έχεις το δικό σου προσωπικό στιλίστα με ένα μόνο κλικ! Στείλε την στιλιστική σου απορία και φωτογραφίες αν θες στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σέ όλα! Τέλειo;

Eρώτηση 1

Γεια σας θα γίνω νονά τον Σεπτέμβριο και θα βάλω αυτό το φόρεμα ( μην δημοσιευτεί ) έχω αυτά τα πέδιλα και σκέφτομαι να τα συνδυάσω. Σας αρέσει τοαποτέλεσμα ή είναι πολύ βαρετό.

Απάντηση

Φίλη μας το αποτέλεσμα είναι πολύ chic και καθόλου βαρετό τα πέδιλα σου ολοκληρώνον πολύ ισορροπημένα το look αν θες την γνώμη μας μπορείς να δώσεις λιγο ακομη ‘’ένταση ‘’ με χρυσά σκουλαρίκια που θα φωτίσουν και τις κοντινες φωτογραφίες σου.

Ερώτηση 2

Με το τζιν μου αυτή την περίοδο φοράω συνήθως πουκάμισα και κορμάκια αλλά βαρέθηκα να sneakers εναλλακτικά για flat shoes σε αυτό το στιλ τι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μας μπορείς να αντικαταστήσεις τα πολύ άνετα sneakers με platform σαγιονάρες που είναι must φέοτς και οι fashionistas της φοράνε ήδη πάρα πολύ. Ταιριάζει και με το στιλ που συνήθως επιλέγεις ενώ δεν θα χάσεις την άνεση σου.

@monikh

Ερώτηση 3

Καλησπέρα και από εμένα με λένε Γιώτα και επικοινωνώ από Θεσσαλονίκη, έχω δει αυτή την φούστα και σκέφτομαι να την πάρω για έναν γάμο που έχω τέλος Αυγούστου εδώ στην πόλη. Με τι παπούτσια να την συνδυασω και τι top; Θέλω μία πρόταση σας..

Aπάντηση

Φίλη μας συνδύασε την φούστα σου με mules  ή πέδιλα σε λευκό χρώμα και ένα ωραίο λευκό top με ώμους έξω για την περίσταση που θες. Είναι προτάσεις που συνδυάζονται ωραίο με αυτή την φούστα και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις στην αγορά σε οκονομικε΄ς τιμές!

Pinterest

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εμείς που είμαστε λίγο πιο στρουμπουλές φοράμε περισσότερο ολόσωμο ή μπικίνι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Aπάντηση

Φίλη μας μπορείς να δοκιμάσεις σίγουρα ολόσωμα αλλά και bikini με ρετρό σλιπάκι που κολακεύει τις σιλουέτες με καμπύλες. Στις περισσότερες εταιρείες θα βρεις σειρές συγκεκριμένες με την ένδειξη: καμπύλες, για να δοκιμάσεις τα σχετικά σχέδια.

Pinterest

Ερώτηση 5

Με μία midi μαύρη φούστα τώρα στο γραφείο, τι να συνδυάζω, για πιο ανανεωμένα σύνολα που κάνει και ζέστη; Eυχαριστώ!

Απάντηση

Φιλη μας η μαύρη φούστα είναι μία κλασική επιλογή και σίγουρα θα μπορέσεις να την φορέσεις και αυτή την εποχή αν αλλάξεις λίγο το ύφος των top. Eλαφριά ανοιχτόχρωμα πουκάμισα και top από αέρινα υφάσματα θα δώσουν στην φούστα σου πιο spring αέρα.

 

 

 

 

And More