Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα

Το προσωπικό στιλ είναι μία υπόθεση που μας απασχολεί καθημερινά από το τι θα φορέσουμε, τι θα αγοράσουμε, πώς να συνδυάσουμε σωστά αυτά που έχουμε ήδη στην ντουλάπα ή σε τι καινούργιο να επενδύσουμε!

Μερικές φορές θα ήθελες και εσύ να έχεις τον  δικό σου προσωπικό στιλίστα ώστε να σε βοηθάει με όλα τα στιλιστικά σου προβλήματα; Mέσα από αυτή την στήλη θα βρεις την προσωπική βοήθεια που χρειάζεσαι, εσύ ρωτάς στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα απαντάει σε όλα, τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλημέρα. Είμαι καλεσμένη σε βάπτιση 12.00μμ και μετά δεξίωση. Έχω το φουστάνι που σας δείχνω παρακάτω. Τί θα μπορούσα να βάλω σαν πανωφόρι και με τί παπούτσια ταιριάζει; ( θα έχει ζέστη 28⁰ C).

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι γόβες σε μαύρο χρώμα και ένα ελαφρύ καπαρντινάκι σαν πανωφόρι για να είσαι και στιλάτη και να μην κρυώνεις, σου προτείνω κομμάτια που έχει μάλλον στην ντουλάπα σου και δεν χρειαστείς να αγοράσεις κάτι καινούργιο!

Ερώτηση 2

Καλησπέρα, μόλις ανακάλυψα τη σελίδα σας. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο με συμβουλευτική καιρό τώρα. Έχω δυο κλασσικά κομμάτια στη ντουλάπα μου, το ένα βελούδινο φόρεμα της μαμάς, το άλλο αγορασμένο από δεύτερο χέρι. Δεν έχω ιδέα παρόλα αυτά πως θα μπορούσα να τα συνδυάσω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σας επισυνάπτω φωτογραφίες, ίσως βοηθήσω έτσι

 

Απάντηση

Φίλη μου το πουά φόρεμα έχει ένα vintage ύφος και ναι είναι μία πολύ δυνατή επιλογή, μπορείς να το συνδυάσεις με mary janes και να δημιουργήσεις ένα στιλάτο retro look που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Το άλλο φόρεμα σου έχει πιο party ύφος κάτι που τώρα με την πανδημία δύσκολα να το φορέσεις, παρόλα αυτά είναι μία πολύ ωραία επιλογή που θα στο συνδύαζα με knee boots για ένα 90s look!

Ερώτηση 3

Αγαπητή ομάδα! Πριν 4 χρόνια έγινα κουμπάρα, φορούσα ένα μάξι εξωπλατο αέρινο πορτοκαλί φόρεμα από σιφόν με χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ. Εκτοτε δεν το έχω ξαναφορέσει, έχει μείνει στην ντουλάπα. Ξαναγίνομαι κουμπάρα σε άσχετο γάμο, καλοκαίρι πάλι. Δεν θέλω να φορέσω ακριβώς το ίδιο, αλλά λυπάμαι να δώσω πάλι λεφτά για ενα φόρεμα που θα κλειστεί στην ντουλάπα. Το θεωρώ αναίτια σπατάλη και είναι και θέμα άποψης να μην ξοδεύω για ας πούμε άχρηστα. Με έχει  πιάσει μια τάση ανακύκλωσης, δεν θέλω περιττά. Μπορώ να το κοντύνω, βάψω, γενικά έχεις καμιά ιδέα τι να κάνω ώστε να μην αγοράσω άλλο φόρεμα; Είναι χαρακτηριστικό το χρώμα, διαφορετικά δεν θα είχα θέμα. Σε ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μου λόγω υφάσματος και αέρινου ύφους, μία μετατροπή ίσως του στερήσει το ύφος του και δεν είναι τόσο ωραίο. Πλέον η μόδα έχει ακολουθήσει ένα παγκόσμιο κίνημα wear more buy less και ακόμη και η Kate Midletton φοράει ξανά και ξανά κομμάτια που έχει, οπότε να μην σε απασχολεί η επανάληψη και να χαρείς ξανά το φόρεμα σου!

Ερώτηση 4

Γεια σας! Βρήκα αυτό το παλτό στην ντουλάπα μου αλλά δεν ξέρω αν φοριέται το έχω πάρα πολλά χρονιά(Θα ήθελα να μην δημοσιευτεί η φωτο). Ευχαριστώ!

Απάντηση

Βεβαίως και φοριέται εφόσον το καρό δεν φεύγει ποτέ από την μόδα! Να το φορέσεις με denim  και casual σύνολα όλη μέρα και να το αξιοποιήσεις με τα χειμερινά σου σύνολα.

 Ερώτηση 5

Καλημέρα έχω από πέρσι ένα ζευγάρι loafers σε κόκκινο χρώμα να τα φορέσω και φέτος;

Απάντηση

Βεβαίως και να τα φορέσεις είναι τέλιο χρώμα και θα δώσει μία color λεπτομέρεια σε μονόχρωμα φθινοπωρινά σου look!

Ερώτηση 6

Oι φούστες με πιέτες είναι τάση αυτό τον χειμώνα;

Απάντηση

Φέτος είναι μόδα οι mini φούστες με πιέτες αλλά και οι midi παραμένουν σταθερή στιλάτη επιλογή. Συνδύασε τις με πουλόβερ και μποτάκια σε μία τέλεια city εμφάνιση.

 

Ερώτηση 7

Γεια σας θέλω να ρωτήσω το εξής: Είμαι 27 ετών καστανή και συχνά φοράω mini φορέματα με μπότες μέχρι το γόνατο. Θέλω να τις συνδυάσω με ένα ζευγάρι μποτάκια αλλά όχι χοντροκομένα για κάθε μέρα έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι μποτάκια με χαμηλό τετράγωνο τακούνι που είναι καθημερινό σχέδιο και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά σύνολα χωρίς να σε κουράζουν!

 

Ετικέτες

And More