Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα είναι η περίοδος που ξεκαθαρίζουμε την ντουλάπα μας, όχι μόνο εποχής αλλά και λόγω Lockdown, αφού θα έχουμε άπλετο χρόνο στο σπίτι μας. Μπορείς να δεις ξανά τα ρούχα σου, τα παπούτσια σου, να τα αξιολογήσεις, να τα τακτοποιήσεις και να αποφασίσεις τι χρειάζεσαι και τι όχι.

Κομμάτια που δεν φοράς πια ή κομμάτια που δεν είσαι σίγουρα πως θα τα φορέσεις, από ποια να απαλλαγείς, ποια να κρατήσεις και πολλά ακόμη ερωτήματα θα σε απασχολήσουν όσο φτιάχνεις την προσωπική σου γκαρνταρόμπα.

Πως θα σου φαινόταν να έχεις έναν ειδικό για όλες αυτές τις απορίες; Εσύ να ρωτάς και εμείς εδώ στο Tlife να σου απαντάμε. Στείλε όποια απορία έχεις το styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει.

Ερώτηση 1

Καλημέρα λέγομαι Βάσω και είμαι μαθήτρια λυκείου, έχω βρει στην ντουλάπα της μαμάς μου ένα βελούδινο μπλε σακάκι, πως μπορώ να το βάλω εγώ;

Απάντηση

Γεια σου Βάσω, το σακάκι που βρήκες είναι ένα all time classic κομμάτι αφού το βελούδο πάντα παραμένει ψηλά στα σοφιστικέ κομμάτια της μόδας. Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με μαρινιέρα ή λευκό t shirt τζιν και sneakers για ένα νεανικό στιλ, στο σχολείο ή στην βόλτα σου.

Eρώτηση 2

Γεια σου Tlife, φέτος θα είναι μόδα τα καλσόν με πουα;

Aπάντηση

Γεια σου και σε εσένα φίλη μας, ναι φέτος θα είναι ξανά στις τάσεις τα καλσόν με τα πουά σχέδια, μπορείς να επιλεξεις μικρά σχήματα ή και πιο μεγάλα για πιο cute εμφάνιση.

 

Eρώτηση 3

Έχω πάρει αυτό το φόρεμα για ένα κάλεσμα σε σπίτι με φίλους και γενέθλια μαζί μπορώ να το βάλω με καλσόν οπακ;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου πάει τέλεια με οπακ καλσόν για να μην κρυώνεις. Βέβαια αν έχεις μπότες όπως στην φωτογραφία μου αρέσει και χωρίς καλσόν αρκεί να μην κρυώνεις.

Ερώτηση 4

Φέτος είναι ξανά μόδα τα puffer μπουφάν έχω ένα μαύρο κοντό από πέρσι.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι και μάλιστα ο οίκος Prada τα έβγαλε και σε wrap σχέδιο που τους έδωσε ένα ποιο θηλυκό σχήμα. Ναι θα το χαρείς και αυτή την σεζόν και θα ζεστάνει δίνοντας σου στιλ με μία κίνηση.

Eρώητηση 5

Έχω ένα body μαύρο με ανοιχτή πλάτη αλλά δεν παίρνει σουτιέν πώς να το φορέσω έχω σχετικά medium size στήθος.

Απάντηση

Φίλη μου θα το βάλεις με cups που θα βρεις σε όλα τα μαγαζί μα εσώρουχα αλλά και σε οικονομικές αλυσίδες (online πλέον). Είναι εύκολα στην χρήση και θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι όταν δεν μπορείς να βάλεις σουτιέν.

Ερώτηση 6

Με κόκκινο παντελόνι ψηλόμεσο, τι πουλόβερ να συνδυάσω στην δουλειά μου;

Απάντηση

Το κόκκινο χρώμα δείχνει πολύ chic με μπεζ, ειδικά σε πρωινές εμφανίσεις, θα σου πρότεινα ένα λεπτό μπεζ πλεκτό η ζιβάγκο που θα δώσει στο σύνολο σου το σοφιστικέ αποτέλεσμα που θέλεις.

And More