Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτησή σου και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Πολλές φορές έχεις απορίες σχετικά με το στιλ σου, με τις αγορές σου, με τα κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα σου, με αυτά που σκέφτεσαι να αποχωριστείς και δεν έχεις τη σωστή απάντηση. Πώς θα σου φαινόταν να έχεις τον δικό σου προσωπικό στιλίστα; Tώρα μπορείς, στείλε ό,τι απορία έχεις στο styling@tlife.gr, αν θες στείλε και φωτογραφίες, και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλημέρα σας, ονομάζομαι Χριστίνα και επικοινωνώ από την Θεσσαλονίκη, έχω έναν γάμο τέλος Αυγούστου στην Χαλκιδική και έχω αποφασίσει να φορέσω αυτό το φόρεμα ( μην δημοσιευτεί) αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει να βάλω πλατφόρμες ή πέδιλα.

Aπάντηση

Φίλη μου το ύφος που έχει το φόρεμά σου ταιριάζει περισσότερο με πλατφόρμες και αφού μου λες Χαλκιδική σίγουρα θα είναι κάπου παραθαλάσσια. Με τις πλατφόρμες θα έχεις ένα όμορφο καλοκαιρινό σύνολο ιδανικό για την περίσταση.

Ερώτηση 2

Ήθελα να ρωτήσω για ένα top που δεν παίρνει σουτιέν τι μπορώ να βάλω ώστε να το αντικαταστήσω;

Απάντηση

Υπάρχουν πλέον στην αγορά τα αυτοκόλλητα σουτιέν για να μη φοράς το κλασικό σουτιέν αλλά να νιώθεις ασφάλεια. Ανάλογα το κόψιμο του top σου διαλέγεις αυτό που σε βολεύει και αντικαθιστάς το σουτιέν σου. Τα βρίσκεις σε μαγαζιά με εσώρουχα αλλά και στις μεγάλες οικονομικές αλυσίδες.

 

Eρώτηση 3

Βρήκα από πέρσι αυτή την φούστα ( μην δημοσιευτεί) και ρωτάω αν είναι και φέτος μόδα.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι και μπορείς να τη χαρείς. Συνδύασέ τη με πέδιλα ή σανδάλια για καθημερινές εμφανίσεις με στιλ.

Ερώτηση 4

Με τι παπούτσια να συνδυάσω σε βραδινή έξοδο κόκκινο midi φόρεμα με ώμους έξω; Eίναι λινό.

Απάντηση

Θα μου άρεσε να φορέσεις mules που θα δώσουν extra θηλυκότητα στο ντύσιμό σου, παρόλα αυτά και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα θα ταίριαζαν με αυτό το φόρεμα.

Ερώτηση 5

Με ένα μακρύ φόρεμα που έχω από παλιά με ρίγες να βάλω σανδάλια ή sneakers για μέσα στην πόλη τώρα;

Απάντηση

Φίλη μου γιατί δεν δοκιμάζεις τα clogs που φέτος είναι μεγάλη τάση και σίγουρα θα δώσουν άλλον αέρα στο φόρεμά σου; Διαφορετικά, ναι, και σανδάλια ταιριάζουν πολύ αλλά και sneakers, αν θες, για ακόμη πιο casual στιλ.

Eρώτηση 6

Έχω αποφασίσει σε μία βάφτιση σε ένα μήνα να βάλω ένα λευκό παντελόνι με ένα Nude top. Τι πέδιλα να συνδυάσω, έχω μαύρα και χρυσά.

Απάντηση

Τα χρυσά να διαλέξεις διότι θα δώσουν άλλον αέρα στην εμφάνισή σου. Πρόσθεσε και χρυσά διακριτικά κοσμήματα και θα είσαι πολύ κομψή!

 

 

 

 

And More