Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτησή σoυ και η fashion editor θα σου απαντήσει…

Πόσες φορές αναρωτιέσαι για το look σου, αν ταιριάζουν τα ρούχα με τα παπούτσια σου, αν το περσινό σου φόρεμα είναι ok και φέτος, αν τα πέδιλά σου είναι ακόμα in fashion και πολλά ακόμη. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αφού πλέον μπορείς να μου στείλεις την ερώτηση σου, την απορία σου και γρήγορα μέσα από αυτή την στήλη να πάρεις την απάντησή σου.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Γειά σας εκεί στο Tlife, κατέβασα τα καλοκαιρινά μου και βρήκα μια δαντελένια μπλούζα αμάνικη αλλά διάφανη πως την φοράω πρωί;

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να την συνδυάσεις με ένα strapless σουτιέν σε nude απόχρωση και να την χαρείς με παντελόνια φούστες ακόμη και το τζιν σου κάθε μέρα!

Eρώτηση 2

Έχω ένα πουά μαγιό ψηλόμεσο σε ρετρο στυλ από πέρσι σαν αυτό της φωτογραφίας που σας στέλνω,να το φορέσω και φέτος είναι τάση;

Απάντηση

Nαι φίλη μου να το φορέσεις και φέτος τα retro style μαγιό εξακολουθούν να είναι τάση και ειδικά τα polka dots είναι πάντα chic επιλογή για beach look.

Eρώτηση 3

Θα ήθελα να αγοράσω ένα ωραίο καπέλο για την θάλασσα και όχι μονο και για την πολη τι στυλ να έιναι για να τα συνδυάζει και τα δύο;

Απάντηση

Φίλη μου για να τα συνδυάζει και τα δύο διάλεξε ένα λευκό καπέλο σαν αυτό της φωτογραφίας που το φοράς άνετα και μέσα στην πόλη με όλα σου τα look αλλά και το καλοκαίρι στο νησί.

 

Ερώτηση 4

Θέλω να πάρω ένα χρωματιστό φόρεμα για όλες τις περιστάσεις τι να διαλέξω;

Απάντηση

Φίλη μου θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση το χρώμα που σε κολακεύει  και σου ταιριάζει  ώστε να δείχνει πάντα άψογα πάνω σου, αλλά αν θες μπορείς να δεις και τις τάσεις που επικρατούν φέτος στα χρώματα στο σχετικό μου αφιέρωμα λίγες εβδομάδες πριν.

Ερώτηση 5

Έχω ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα λουστρίνι, μπορώ να τα φορέσω και το καλοκαίρι;

Απάντηση

Φίλη μου το λουστρίνι είναι ένα υλικο που προτιμάμε τον χειμώνα αλλά αφού είναι πέδιλα έχεις την δυνατότητα να τα συνδυάσεις και το καλοκαίρι. Απέφυγε να τα σετάρεις με boho ρούχα και προτίμησε να τα φορεσεις με πιο classic συνδυασμούς ώστε να δείξουν ωραία!

Eρώτηση 6

Έχω αυτό το φόρεμα από πέρσι να το βάλω και φέτος είναι τάση;

Απάντηση

Τι τέλειο φόρεμα είναι αυτό!Ναι να το φορέσεις και φέτος και κάθε καλοκαίρι!Τα crochet ρούχα ειναι παντα ωραία πρόταση για summer style|!Στην πόλη με flat σανδάλια και στο νησί μετά την θάλασσα για βόλτες!

And More