Έχεις ερωτήσεις για το στιλ σου; Η fashion editor του Tlife απαντάει σε όλα!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ότι απορία έχεις για το στιλ σου ή για διάφορα κομμάτια στην ντουλάπα σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Μπορείς να στείλεις και φωτογραφίες από ρούχα ή αξεσουάρ ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θέλεις) και θα έχεις αμέσως την απάντηση από μία expert! Tτέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας ετοιμάζομαι για διακοπές και αναρωτιέμαι τι παπούτσια να πάρω μαζί μου. Εσπαντρίγες ή πέδιλα με λίγο τακούνι;

Aπάντηση

Φιλη μου και τα δύο είναι σωστά για νησί αρκεί να συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα που θα έχεις μαζί σου. Δες πρώτα τα σύνολα σου και εμτά διάλεξε το ζευγάρι που πάει με όλα.

@belenhostalet

Ερώτηση 2

Έχω ένα γάμο τέλος Αυγούστου και σκέφτομαι να βάλω αυτό το σύνολο με αυτά τα πέδιλα ( μην βάλετε φωτογραφία). Σας αρέσουν ή είναι πολύ χρωματιστά;

Aπάντηση

Είναι πολύ ωραία και ταιριάζουν μεταξύ τους απόλυτα! Να τα φορέσεις και αν θες συνδύασε και χρυσά φίνα σκουλαρίκια για πιο boem look.

Ερώτηση 3

Το λευκό μου μαγιό έχει χάσει την λάμψη του τι μου προτείνετε να κάνω;

Απάντηση

Τα λευκά έχουν αυτό το πρόβλημα, δοκίμασε να το βάλεις σε κρύο νερό με λίγο απορρυπαντικό και λίγο λευκαντικό μήπως ανανεωθεί λίγοι το λευκό του χρώμα.

@belenhostalet

Eρώτηση 4

Τα χρυσά μου faux έχουν χάσει την λάμψη τους και θέλω να τα ανανεώσω πριν τις διακοπές μου. Έχετε κάτι σε tip να μου πείτε;

Απάντηση

Βεβαίως, εχω γράψει ένα σχετικο άρθρο με τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα faux κοσμήματα σου σαν καινούργια. Διάβασε το εδώ!

Ερώτηση 5

Γεια σου Σοφία θα ήθελα να μου πεις αν αυτό το φόρεμα ( μην το δημοσιεύσετε) ταιριάζει με μαύρα πέδιλα.

Απάντηση

Βεβαίως και ταιριάζει και θα έχεις ένα πολύ κομψό σύνολο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες, αρκεί τα πέδιλα σου να μην έχουν στιλέτο τακούνι αλλά ένα πιο daily ύφος.

Eρώτηση 6

Με μία πουά φούστα μέχρι το γόνατο σε άσπρο μαύρο μπορώ να βάλω πράσινο top σε σχέδιο lingerie;

Aπάντηση

Ναι και είναι και ένας πολύ ωραίος συνδυασμός, φώτισε το σύνολο σου με χρυσά κοσμήματα και ιδανικά φόρεσε λευκά πέδιλα!

 

 

 

And More