Έχεις ερωτήσεις για το στιλ σου; Στείλε την απορία σου και εμείς απαντάμε σε όλα

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί για το αν είσαι σωστά ντυμένη, αν τα αξεσουάρ που έχεις διαλέξει ταιριάζουν με το σύνολο σου, αν τα νέα σου παπούτσια είναι ok με το περσινό σου φόρεμα και πολλές ακόμη απορίες.

Ειδικά τώρα που μένουμε σπίτι και πολλές από εμάς οργανώνουμε την ντουλάπα μας, οι απορίες είναι πολλές και ώρες ώρες θα ήθελες να έχεις έναν ειδικό να σε βγάλει από την δύσκολη θέση.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα έχω βρει ένα παλιό κοτλέ σακάκι της μαμάς μου σε καφέ χρώμα. Πως μπορώ να το φορέσω τώρα;

Aπάντηση

Φίλη μας το κοτλέ σακάκι είναι στοιχείο του preppy styte δηλαδή το στιλ που θυμίζει λίγο σχολείο κολέγιο κλπ. Συνδύασε το με τζιν και πουλόβερ ή πουκάμισο και δημιούργησε όμορφα καθημερινά σύνολα με αυτό το πανωφόρι.

Pinterest

Ερώτηση 2

Με μια βελούδινη μαύρη φούστα τι μπορώ να συνδυάσω για τις γιορτές είμαι 33 ετών και θα πάμε στους γονείς του φίλου μου.

Απάντηση

Φίλη μας το βελούδο είναι κατ εξοχήν εορταστικό ύφασμα, μπορείς να συνδυάσεις την φούστα σου με ένα ρομαντικό πουκάμισο ή top σε λευκό χρώμα με ωραία χρυσά σκουλαρίκια ίσως και να έχεις μά chic εμφάνιση για το ρεβεγιόν.

Pinterest

Ερώτηση 3

Γειά σας έχω δερμάτινες μπότες σε καφέ χρώμα με στιλετο τακούνι, μπορώ να τις φορέσω και φέτος;

Aπάντηση

Φίλη μας το στιλέτο δεν είναι τάση φέτος αντιθέτως τα πιο χοντρά και χαμηλά τακούνια είναι ψηλά στα trends. Θα σου προτείναμε να μην συνδυάσεις με πρωινά ντυσίματα τις μπότες σου αλλά να τις χαρείς σε βραδινές μόνο εμφανίσεις με φορέματα σε midi ή maxi γραμμή.

 

Ερώτηση 4

Με ένα γαλάζιο πουλόβερ τι μπορώ να συνδυάσω για εορταστικό look;Eείμαι 24 ετων και θα είμαι με φίκους στο ρεβεγιόν.

Απάντηση

Ένας ωραίος εορταστικός συνδυασμός είναι με μπεζ κομμάτι παντελόνι ή φούστα ότι σου αρέσει γιατί θα δώσει πολύ chic αποτέλεσμα στο σύνολο και θα αναδείξει άψογα το γαλάζιο χρώμα του πουλόβερ σου.

Ερώτηση 5

Με τι παπούτσια να συνδυάσω ένα floral φόρεμα μέχρι το γόνατο σε πράσινες αποχρώσεις;

Aπάντηση

Φίλη μας ιδανικά θα ταίριαζαν μπότες με χαμηλό τακούνι σε μαύρο καφέ ή χρώμα από την παλέτα του ρούχου, ώστε να μην φαίνεται καθόλου γυμνό πόδι. Δες μερικές φωτογραφίες για έμπνευση.

Ερώτηση 6

Με μαύρη ολόσωμη φόρμα τι παπούτσια να συνδυάσω μποτάκια λουστρίν ή γόβες suede;

Aπάντηση

Φίλη μας και τα δύο ταιριάζουν ανάλογα το ύφος της φόρμας σου, αν έχει πιο street style στοιχεία βάλε τα μποτάκια ενώ για θηλυκότητα πρόσθεσε στο σύνολο τις γόβες σου.

And More