Έχεις στιλιστικές απορίες; Στείλε μας την ερώτηση σου και θα σου απαντήσουμε!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση

Θα ήθελα την βοήθεια σας..Βαφτίζω την μικρή μου σε ενα μήνα, θα φορέσω μια ροζ πουά φούστα και θα ήθελα να μου πειτε με τι χρώμα γόβα θα μπορούσα να την συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μας μας αρέσει πολύ το πουά σαν επιλογή γιατί έχει κάτι cute που ταιριάζει σε βάφτιση. Τώρα σε αυτό που μας ρωτάς τέλεια επιλογή για το σύνολο σου θα ήταν μία λευκή γόβα που θα ταιριάζει τέλεια με το σύνολο σου.

Ερώτηση

Καλημέρα!Είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο και επέλεξα να φορέσω το φόρεμα και τις γόβες της φώτο ( παρακαλώ να μη δημοσιευθεί) θα ήθελα την συμβουλή σας ως προς το τι τσάντα να κρατήσω αλλά και τι πανωφόρι να επιλέξω.

Aπάντηση

Φίλη μας το σύνολό σου είναι πολύ ωραίο για πανωφόρι δεν θα χρειαστείς πλέον αφού ο καιρός έχει ήδη ζεστάνει αρκετά, για τσάντα μπορείς να κρατήσεις ένα beige raffia clutch ή ένα σε χρώμα από το floral του φορέματος σου, και θα ολοκληρώσεις τέλεια το σύνολο σου.

Ερώτηση

Καλησπέρα!Τι πανωφόρι θα μπορούσα να επιλέξω για ένα φόρεμα μπλέιζερ;

Απάντηση

Φίλη μας καλημέρα, ένα φόρεμα blazer είναι πολύ ωραία και chic επιλογή μπράβου σου, τώρα για πανωφόρι δεν θα χρειαστεί να αγχώνεσαι αφού ο καιρός έχει ήδη ζεστάνει αρκετά πια.

Eρώτηση

Καλησπέρα θέλω να μου πείτε εάν το φιστικί χρώμα σε μακρύ φόρεμα συνδιάζεται με χρυσό πέδιλο.

Απάντηση

Φίλη μας το χρώμα αυτό είναι huge trend για την νέα σεζόν και ναι θα το φορέσεις σίγουρα με χρυσό πέδιλο σε ένα super stylish συνδυασμό.

Ερώτηση

Γειά σας βαφτιζω τον γιο μου στα τέλη Ιουλίου, πρωίνη βάφτιση στην πόλη και έχω επιλέξει το φόρεμα που σας επισυνάπτω (παρακαλώ μην δείξετε την φώτο) με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδιασω;Και πως να φτιαξω τα μαλλιά και μακιγιάζ

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου ταιριάζει με nude πέδιλα σε minimal style ώστε να αναδείξεις το έντονο χρώμα του φορέματος σου. Τώρα για μακιγιάζ και μαλλιά μπορείς να μπεις στην στήλη του beauty και να πάρεις τις πιο fresh ιδέες.

And More