Έχεις στιλιστικές απορίες; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα!

Eσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion ediotor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο στην επαρχία στο τέλος Ιουλίου.Θα φορέσω ένα δαντελένιο κορμάκι και από κάτω μία φούστα σε μπλε ρουά χρώμα και σε a line γραμμή. Με ποια παπούτσια από αυτά που σας επισυνάπτω σας αρέσει ο συνδυασμός και με τι τσάντα θα μπορούσα να τα συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μας πολύ ωραίος ο συνδυασμός που σκέφτεσαι να κάνεις, από τα πέδιλα που μου έστειλες θα σου πρότεινα να βάλεις το τρίτο σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα με το σύνολο σου.

Ερώτηση 2

Γεια σας έχω αυτή την ολόσωμη φόρμα και θέλω να μου πείτε με τι αξεσουάρ να την φορέσω, τα μαλλιά μου είναι μακρύ καρέ.

Aπάντηση

Φίλη μας συνδύασε την ολόσωμη φόρμα σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με pastel χρώματα και κράτησε μία trendy bag για να δώσεις stylish look στην εμφάνιση σου.

Ερώτηση 3

Καλημέρα σας, θα ήθελα να αγοράσω πέδιλα με χοντρό τακούνι τώρα στις εκπτώσεις, πιστεύεται πως θα φορεθούν και του χρόνου το καλοκαίρι;

Aπάντηση

Φίλη μας ένα ζευγάρι με μέτριο τακούνι είναι πέρα από τάσεις και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας γιατί συνδυάζεται πολύ ωραία με τα πρωινά καλοκαιρινά μας σύνολα. Σου προτείνω λοιπόν να επενδύσεις σε ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια και δεν θα το μετανιώσεις.

 

Ερώτηση 4

Έχω πάρει ένα σκούρο μπλε μάξι φόρεμα δαντέλα, με διαφάνεια στο στήθος και στα πόδια, και εσωτερική μπεζ επένδυση στο σώμα, θα το φορέσω στο γάμο του αδερφού μου παρακαλώ τι τσάντα, παπούτσι και τι κοσμήματα να βάλω;

Απάντηση

Φίλη μας δεν έχω καθόλου εικόνα από το φόρεμα σου και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Από την περιγραφή σου καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό. Σου προτείνω να συνδύάσει ένα ζευγάρι ωραία σκουλαρίκια σε αυτή την απόχρωση με nude πέδιλα και να κρατήσεις ένα silver boxy cluth.

Ερώτηση 5

Θέλω τη συμβουλή σας, είμαι 52 ετών και θέλω το φόρεμα που σας στέλνω να το φορέσω σε γάμο βάπτιση της κόρης μου και του εγγονού μου, που γίνεται 11το πρωί. Το θεωρείτε κατάλληλο η πολύ απλό;Δεν είναι του στυλ μου τα πολύ αμπιγιέ ρούχα.

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα που έστειλες δεν είναι κατάλληλο για την περίσταση και είναι παραπάνω girly από ότι πρέπει για την ηλικία σου. Μπορείς να δεις μερικές φωτογραφίες που σου στέλνω, για να δεις λίγο το ύφος του ρούχου που βάζουμε σε μία τέτοια περίσταση, αφού είναι γάμος και είσαι και η μητέρα της νύφης. Εσύ βεβαίως μετά θα διαλέξεις κάτι που θα είναι πιο κοντά στα δικά σου γούστα, αλλά να είναι σε αυτό το ύφος!

And More