Εχεις στιλιστικές απορίες; Στείλε την ερώτησή σου και θα σου απαντήσουμε σε όλα!

Όσο μένουμε σπίτι έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με δουλειές που δεν αποφασίζαμε να κάνουμε πριν λόγω της γρήγορης καθημερινότητάς μας. Η οργάνωση της ντουλάπας μας είναι μία από αυτές. Ξεκαθάρισε, αποχωρίσου και βάλε σε τάξη τα κομμάτια που έχεις, για να είναι πιο χρηστική η προσωπική σου γκαρνταρόμπα.

Βλέπεις κομμάτια που δεν ξέρεις αν μπορείς να φορέσεις ακόμη ή δεν ξέρεις με τι αξεσουάρ να τα συνδυάσεις, παλιά ρούχα που δεν είσαι σίγουρη αν φοριούνται τώρα, αλλά και καινούρια που θες να ταιριάξεις με κομμάτια που ήδη έχεις.

Στείλε όλες σου τις απορίες στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!

 Ερώτηση 1

Με γκρι πλεκτό φόρεμα μέχρι το γόνατο τι παπούτσια να συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μας, μπορείς να το φορέσεις είτε με chunky Chelsea boots, που φέτος είναι μεγάλη τάση, είτε με μπότες, που επίσης θα ταιριάξει τέλεια. Τα πλεκτά φορέματα φέτος είναι μεγάλη τάση και σίγουρα θα το χαρείς πολύ.

Pinterest

Ερώτηση 2

Με τζιν παντελόνι μπορώ να βάλω μπότες μέχρι το γόνατο καφέ ή όχι;

Απάντηση

Φίλη μας, αυτός ο συνδυασμός σπάνια πετυχαίνει. Πρέπει το τζιν σου να είναι στενό και οι μπότες άνετες στη γραμμή τους, για να αποφύγεις ένα κακό αποτέλεσμα. Συνδύασέ τες με φορέματα —αυτή είναι η τέλεια τάση που πρέπει να ακολουθήσεις αυτήν τη σεζόν.

Pinterest

Ερώτηση 3

Θα γίνω νονά την άνοιξη και έχω βρεις ένα ροζ μίντι φόρεμα, αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω.

Απάντηση

Φίλη μας, καλό θα ήταν να είχαμε μία εικόνα του ρούχου σου, παρόλα αυτά —χρωματικά μιλώντας πάντα— το λευκό και το nude ταιριάζουν με το ροζ και θα ολοκληρώσουν στιλάτα το σύνολό σου.

 Ερώτηση 4

Με ένα μακρύ φόρεμα που έχει λουλούδια σε καφέ κυρίως αποχρώσεις τι πανωφόρι να βάλω και τι παπούτσια;

Aπάντηση

Συνδύασε το φόρεμά σου με ένα δερμάτινο μπουφάν ή με ένα μακρύ μάλλινο παλτό. Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, οι μπότες είναι το καλύτερο με το οποίο μπορείς να σετάρεις το φόρεμά σου.

Pinterest

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ένα καφέ πουκάμισο-φόρεμα και δεν ξέρω με τι χρώμα καλσόν να το συνδυάσω. Οποιαδήποτε πρότασή σας είναι δεκτή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μας, φόρεσε το φόρεμά σου με οπακ μαύρο καλσόν και μπότες, για ένα στιλάτο αποτέλεσμα που θα δώσει και χειμερινό ύφος στο κομμάτι αυτό.

Ερώτηση 6

Καλησπέρα, παντρεύεται η αδερφή μου τον Μάιο και θέλω να μου προτείνετε κάτι σε ρούχο και styling, σας ευχαριστώ!

Aπάντηση

Φίλη μου, πολύ γενική ερώτηση χωρίς καμία πληροφορία για εσένα, το style σου και τον σωματότυπό σου. Δύσκολο να σε βοηθήσω αποτελεσματικά, παρόλα αυτά να σου πω ότι σε τέτοιες περιστάσεις τα pastel φορέματα είναι μία τέλεια λύση για safe εμφάνιση. Αν θες, στείλε μου μία φωτογραφία σου (δεν θα δημοσιευτεί) και τα ξαναλέμε πιο συγκεκριμένα.

 

 

 

And More