Έχεις στιλιστικές απορίες;Στείλε την ερώτηση σου, η fashion editor απαντάει σε όλα!

Μπήκαμε επίσημα στο καλοκαίρι,  καινούργια ρούχα και νέες στιλιστικές συνήθειες. Ότι σε απασχολεί για το φετινό καλοκαιρινό σου style, μπορείς να το στείλεις στο styling@tlife.gr και να πάρεις αμέσως την απάντηση σου, από την fashion editor, Σοφία Σούζα που απαντάει σε όλα.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσπωοπικό σου στιλίστα,  εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι καλοντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα! Παντρεύεται η κολλητή μου αρχές Ιουνίου και αγόρασα ένα φόρεμα μίνι κρουαζέ, σε πράσινο χρώμα, όλο παγιέτα. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ προτείνετε να το συνδυάσω; Θα ήθελα επίσης ιδέες για μαλλιά και μακιγιάζ. Είμαι 1,70, αδύνατη, με κόκκινα μαλλιά σε μακρύ καρέ.

Απάντηση

Φίλη μου επειδή το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό θα το συνδυάσεις με nude πέδιλα και clutch για να έχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα και αν θες ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια.Τώρα για το μακιγιάζ και τα μαλλιά θα σου πρότεινα να μπεις στην beauty στήλη μας και να πάρεις πολλές fresh ιδεές.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα, αγόρασα αυτό το παντελόνι για μια εκδήλωση που έχω και θέλω να το συνδυάσω με πέδιλα, τσαντάκι ένα top και ένα σακάκι από πάνω.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα πως να συνδυάσω τα χρώματα και τι ταιριάζει με το συγκεκριμένο μοτίβο του παντελονιού!Eπίσης δεν θα ήθελα λευκό γιατί δεν θέλω να μοιάζω με τη γαλανόλευκη!

 

 

 

Απάντηση

Φίλη μου πλέον το σακάκι δεν χρειάζεται σαν πανωφόρι αφού κάνει ζέστη, εγώ θα σου πρότεινα να συνδυάσεις το παντελόνι σου με ένα σοφιστικέ γαλάζιο πουκάμισο και να δημιουργήσεις ένα chic daily σύνολο αποφεύγοντας το καθιερωμένο σακάκι και λευκό top. Tώρα σε τσάντα και παπούτσια το λευκό και το κλασικό ταμπά χρώμα θα δώσουν στην εμφάνιση σου μία στιλάτη άισθηση.

Ερώτηση 3

Τον ιούλιο βαφτίζω τον γιό μου και επειδή οι εποχές είναι δύσκλες δεν θα αγοράσω κάτι καινούργιο. Θα μπορούσα να βάλω αυτό το top με την γαλάζια μακριά φούστα που έχω και αυτη την ζώνη; Μπορείτε να μου προτείνετε και παπούτσια;

Aπάντηση

Φίλη μου το συνολο σου είναι πολύ ωραίο και καλοκαιρινό, το μόνο που δεν συμφωνώ είναι λεπτή ζώνη την οποία ή θα αφαιρούσα η θα αντικαθιστούσα με μία πιο φαρδιά!Σε πέδιλο μπορείς να συνδυασεις ένα λευκό ή ένα camel και είσαι πανέτοιμη!

Ερώτηση 4

Γεια σας είμαι καλεσμένη σε γάμο δεν χρειάζεται να είμαι “καλοντυμένη” και έχω αποφασίσει να φορέσω το φόρεμα που σας στέλνω ( να μην δημοσιευτεί) με χρυσά πέδιλα, πιστεύεται ότι ταιριάζει με την εποχή και αν ταιριάζει μία εσάρπα για πανωφόρι.

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι super επιλογή και πάει τέλεια με χρυσά πέδιλα. Σωστά σκέφτεσαι να το συνδύασες με μία εσάρπα για το κρύο γιατί είναι η πιο chic επιλογή.

Ερώτηση 5
Θα ήθελα την βοήθεια σας..Βαφτίζω την μικρή μου σε ένα μήνα, θα φορέσω μια ροζ πουά φούστα και θα ήθελα να μου πείτε με τι χρώμα γόβα θα μπορούσα να την συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μας μας αρέσει πολύ το πουά σαν επιλογή γιατί έχει κάτι cute που ταιριάζει σε βάφτιση. Τώρα σε αυτό που μας ρωτάς τέλεια επιλογή για το σύνολο σου θα ήταν μία λευκή γόβα που θα ταιριάζει τέλεια με το σύνολο σου.

 

Ερώτηση 6

Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση είμαι 1.66 και 49 κιλά και αναρωτιόμουν αν θα ταίριαζαν στον σωματότυπο μου και στο ύψος μου οι midi satin φούστες που είναι trend τώρα. Αν ναι να τις φοράω με sneakers ή καλύτερα με κάτι που θα έδινε ύψος;

Aπάντηση

Φίλη μας πάντα υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το ντύσιμο με βάση τον σωματότυπο αλλά η πιο safe συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να δοκιμάσεις το ρούχο που θες και να δεις αν σου πηγαίνει. Η satin midi φούστα έχει μία αέρινη γραμμή που κολακεύει γενικότερα, εγώ θα σου προτείναμε να την συνδυάζεις με sneakers για απόλυτα urban style, αλλά και medium heel σανδάλια για λίγο extra ύψος.

 

And More