Η fashion editor απαντάει σε όλες τις στιλιστικές απορίες! Στείλε και εσύ την ερώτηση σου

Τι να φορέσω σε μία βάφτιση τώρα τον Σεπτέμβριο; Ταιριάζει το φόρεμα που πήρα στις εκπτώσεις με τα παπούτσια που έχω ήδη στην ντουλάπα μου; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Γεια σας!!Θέλω να φορέσω μαύρο παντελόνι ανδρικό, με μαύρο διάφανο πουκάμισο και λευκό σακάκι. Να φορέσω κόκκινες γόβες και κόκκινο κολιέ ή μαύρες; Είμαι καλεσμένη σε επίσημη εκδήλωση.

Απάντηση

Φίλη μας στην επίσημη εκδήλωση που έχεις να πας καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις αυτόν τον συνδυασμό. Κράτησε το παντελόνι σου που είναι ωραίο σαν βασικό κομμάτι και απέφυγε να βάλεις το διάφανο πουκάμισο. Αντιθέτως συνδύασε ένα μαύρο πουκάμισο από μεταξωτό ύφασμα ή αέρινο. Απέφυγε επίσης το λευκό σακάκι και τα κόκκινα αξεσουάρ γιατί θα “ρίξουν” την ποιότητα του look σου. Δημιούργησε ένα total black look και δώσε σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση σου.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια και με τι τσαντάκι μπορώ να συνδυάσω το φόρεμα της φωτογραφίας που θα βάλω 15 Σεπτεμβρίου στη βάφτιση του ανιψιού μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ να μην δημοσιευτεί η φωτογραφία.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις με nude πέδιλα και ένα ωραίο χρωματιστό τσαντάκι στις αποχρώσεις που έχει το φόρεμα σου.

Ερώτηση 3

Γειά σας! Παντρεύομαι τον Οκτώβριο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο φόρεμα για τη δεξίωση μετά. Σκεφτόμουν κάτι σε στενή γραμμή, midi και με λίγη λάμψη. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μας καταρχήν συγχαρητήρια, για την δεξίωση μετά έχεις πολλές επιλογές, ένα φόρεμα midi όπως το σκέφτεσαι είναι τέλεια επιλογή ή και πιο mini ώστε να είσαι άνετη και να μπορείς να χορέψεις και να κινείσαι άνετα όλη την βραδιά. Σίγουρα ένα metallic η sequin φόρεμα θα είναι τέλειο για το party μετά!

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας το Σάββατο έχω να πάω στο γάμο μιας καλής μου φίλης. Θα φορέσω ένα φόρεμα χρώματος ανοιχτό γαλάζιο με adidas stand smith παπούτσια από κάτω. Το φόρεμα είναι φαρδύ και θέλω να βάλω μια ζώνη στη μέση. Σκέφτηκα να αγοράσω μια ψάθινη. Ποια άλλη ζώνη θα ταίριαζε; Χρώμα, φαρδιά ή στενή; Επίσης είμαι ξανθιά-πλατινέ αν βάλω φούξια κραγιόν, θα πέσει πολύ;

Απάντηση

Φίλη μας γιατί θέλεις να βάλεις sneakers στο γάμο της φίλης σου; Συνδύασε το φόρεμα σου με μία ψάθινη ζώνη όπως σκέφτεσαι και ένα ζευγάρι σανδάλια, αλλιώς το look δεν θα είναι για την περίσταση. Τώρα για το κραγιόν απέφυγε έντονα χρώματα όπως φούξια και παίξε με ligthn pink αποχρώσεις, μπες και στο beauty να δεις τις νέες τάσεις.

Ερώτηση 5

Τον Οκτώβριο πρόκειται να παντρευτώ και το νυφικό μου το ράβω. Στην ουσία πρόκειται για ένα απλό λευκό μακρυμάνικο φόρεμα το οποίο θα είναι midi σε ίσια προς στενή γραμμή. Δεν μου αρέσουν τα μάξι φορέματα και ούτε η a line γραμμή. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για το κατάλληλο μήκος του φορέματος. Σε ποιο σημείο πρέπει να σταματάει ώστε να με κολακεύει. Δυστυχώς είμαι μόνο 1.63 και τα πόδια μου δεν είναι πολύ ψηλά όπως καταλαβαίνετε. Επίσης δεν μου αρέσουν οι γάμπες μου καθώς είναι χοντρές για τις αναλογίες μου. Ειμαι 51 κιλά αλλά τα πόδια μου δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Θεωρείτε ότι αν το φόρεμα ήταν ακριβώς κάτω από την γάμπα και πάνω από τον αστράγαλο θα ήταν κολακευτικό;

Απάντηση

Φίλη μας δεν έχω καμία εικόνα ούτε από εσένα ούτε από το νυφικό σου, παρόλα αυτά θα σου δώσω μία συμβουλή για αυτό που σε απασχολεί, φόρεσε το νυφικό σου και συνδύασε το με λεπτά nude πέδιλα που δίνουν το effect στο πόδι ότι είναι πιο μακρύ.Το μήκος το φορέματος θα το διαλέξεις εσύ βλέποντας το όλο σύνολο σου, θα το βάλεις εκεί που θα νιώθεις ότι σε κολακεύει.Μπορείς να τραβήξεις μερικές φωτογραφίες και να δεις μετά που πρέπει να τελειώνει το φόρεμα σου ώστε να έχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ερώτηση 6

Καλημέρα έχω μια βάπτιση μέσα Σεπτεμβρίου και έχω μπερδευτεί λίγο με το τι θα φορέσω.Η μια επιλογή είναι φούξια ψηλόμεση φούστα με μαύρο crop top και σανδάλια, ενώ η άλλη επιλογή είναι ένα maxi φόρεμα πάλι με σανδάλια.

Απάντηση

Φίλη μας και οι δύο επιλογές φαίνονται ok για την περίσταση οπότε μπορείς να δεις πιο σου αρέσει περισσότερο και να επιλέξεις αυτό για την βάφτιση που έχεις να πας.

And More