Kάνεις ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου! Ό,τι απορία έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει

O καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς σιγά σιγά βγαίνουμε από την καραντίνα. Τέρμα οι φόρμες και τα κολάν, γυρνάμε πίσω στην καθημερινότητα και στις παλιές μας στιλιστικές συνήθειες.Τώρα είναι και ο καιρός που θα φορέσεις επιτέλους και τις καλοκαιρινές τάσεις.

Ό,τι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα, αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου στιλ, μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1

Φέτος είναι ξανά μόδα τα floral;Έχω ένα floral παντελόνι και θέλω να το φορέσω κάπως αλλιώς, τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Ναι τα floral είναι μία μεγάλη τάση και φέτος, όπως κάθε καλοκαίρι άλλωστε. Μπορείς να δεις το αφιέρωμα  για το πως φοράς αυτή την τάση αλλιώς αυτό το καλοκαίρι και να πάρεις έμπνευση.

Ερώτηση 2

Έχω ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, σε καφέ χρώμα και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να τα φορέσω με ένα λευκό φόρεμα δαντέλα, στην πόλη τώρα που θα βγούμε από την καραντίνα.

Απάντηση

Φίλη το σανδάλια πάνε τέλεια με τα λευκά ρομαντικά φορέματα, αρκεί η δαντέλα που έχει το ρούχο σου, να μην είναι πολύ ”βραδινή”. Αν έχει μία πιο ανάλαφρη αίσθηση, θα έχεις το απόλυτο σύνολο για τα πρωινά στην πόλη.

Ερώτηση 3

Γειά σας, καλό απόγευμα, θέλω την βοήθεια σας, έχω πάρει αυτό το παντελόνι και δεν ξέρω με τι παπούτσια να το βάλω τώρα που θα πάω ξανά δουλειά.

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να το βάλεις με γόβες σε nude απόχρωση ή σιγά σιγά με πέδιλα ή mules πάλι σε απόχρωση ουδέτερη και να έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα, βρήκα πολλά κοσμήματα ψάχνοντας σε αυτά που έχει η μαμά μου αλλά αναρωτιέμαι αν είναι ακόμη μόδα. Έχουν μία vintage αισθητική αλλά είναι αξίας, απλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν με το δικό μου στιλ.

Απάντηση

Φίλη μου, και μόνο που είναι της μαμά σου αξίζουν την προσοχή και την αγάπη σου, τώρα για το αν μπορείς να τα φορέσεις με τα ρούχα του σήμερα, αυτό έχει να κάνει με το στιλ που έχεις εσύ και πως είναι τα κοσμήματα, που δυστυχώς δεν έχω εικόνα για κανένα από τα δύο.Αν θέλεις μπορείς ενδεικτικά, να στείλεις μερικές φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 5

Βρήκα στην ντουλάπα μου ένα φόρεμα πλεκτό, σε πράσινο χρώμα καλοκαιρινό αλλά see through, πως να το συνδυάσω χωρίς να γίνει προκλητικό;

Απάντηση

Τα πλεκτά καλοκαιρινά φορέματα, που είναι διάτρητα και φαίνεται από μέσα τι φοράς, γίνονται τέλεια beach look με το μαγιό σου ή τα φοράς με ένα λεπτό tank dress σε nude χρώμα από μέσα χωρίς να φαίνεται τίποτα το οποίο βρίσκεις σε μαγαζιά με εσώρουχα, έτσι το χαίρεσαι και μέσα στην πόλη με flat σανδάλια.

Ερώτηση 6

Γειά σας έχω πάρει ήδη αυτό το φόρεμα, για ένα γάμο που ήταν να γίνει τέλος Ιουλίου, τώρα δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά αν ναι, μπορώ να το φορέσω, είναι εντάξει για την περίσταση;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και ανάλαφρο για χαλαρά καλοκαιρινά look. Τώρα για τον γάμο θα έλεγα ότι δεν έχει το ύφος που συνήθως επιλέγουμε για τέτοιες περιστάσεις, αλλά δεν έχω πληροφορίες ούτε για εσένα ούτε για το ύφος του γάμου. Αν είσαι μικρή σε ηλικία και ο γάμος είναι σε χαλαρό ύφος τότε άνετα το επιλέγεις και είσαι μια χαρά. Αν είσαι πχ αδελφή της νύφης και επίσημη καλεσμένη, θα ήταν πιο σωστό για την περίσταση να επιλέξεις κάτι πιο επίσημο.

Ερώτηση 7

Θέλω να επενδύσω σε μία καλή τσάντα αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω να ψάχνω , μπορείτε να με βοηθήσετε;

Απάντηση

Φίλη μου μία επένδυση σε μία καλή τσάντα είναι πολύ σωστή και έχει και μακροχρόνια αξία. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το budget σου, αν θέλεις δηλαδή να κινηθείς σε lux brand ή να επιλέξεις μία καλή δερμάτινη τσάντα χωρίς υπογραφή. Σε δεύτερη φάση, θα δεις το μέγεθος που σε βολεύει, για να γίνει η τσάντα που κρατάς όλη μέρα. Τέλος θα αποφασίσεις το χρώμα και το ύφος, αφού θα πρέπει να συνδυάζεται με όλα σου τα ρούχα.

 

And More