Mένεις σπίτι και κάνεις ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου! Ό,τι απορία έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει

Μένουμε σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε και με πολλά που είχαμε παραμελήσει: η ντουλάπα μας είναι ένα από αυτά! Καιρός να κάνεις ένα ωραίο update να δεις τι έχεις, τι χρειάζεσαι, τι δεν σου αρέσει πια και να της δώσεις νέο χαρακτήρα πιο χρηστικό!

Ό,τι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα, αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου στιλ, μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Eρώτηση 1

Γεια σας έχω πολλά χρόνια να αγοράσω ολόσωμο μαγιό και φέτος λέω να το τολμήσω ( οn line) τι σχέδιο να πάρω για αυτή την σεζόν;

Απάντηση

Φίλη μου ένα ολόσωμο μαγιό είναι πάντα κομψή επιλογή για την παραλία και εγώ θα σου πρότεινα αφού έχει και καιρό να αγοράσεις ένα τέτοιο να ξεκινήσεις με ε΄να μαύρο ολόσωμο μαγιό που είναι πάντα in fashion και θα σε βολέψει πάρα πολύ!

Ερώτηση 2

Γεια σας από την καραντίνα εδώ και μέρες ανακάλυψα ένα ζευγάρι cladiator σανδάλια που έχω μέχρι το γόνατα, θα μπορέσω να τα βάλω φέτος;

Απάντηση

Φίλη μου τα σανδάλια είναι κάθε καλοκαίρι ψηλά στις προτιμήσεις μας και τα cladiator επίσης, απλά το σχέδιο που μου περιγράφεις ήταν trend πριν μερικά χρόνια και όχι πια. Κράτησε το γιατι τα trends επανέρχονται και αν θες επένδυσε σε ένα πιο απλό σχέδιο που θα χαρείς.

Ερώτηση 3

Ανοίγω την ντουλάπα μου και γίνεται χαμός, πως μπορώ να βάλω μία τάξη;

Απάντηση

Φίλη μου αυτή την εικόνα την έχουμε αντιμετωπίσει όλες και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βάλεις τάξη σε μία ακατάστατη ντουλάπα. Εγώ σου έχω ετοιμάσει ένα θέμα για να της δώσεις ένα πιο χρηστικό ρόλο τώρα που έχουμε και περισσότερο χρόνο αφού μένουμε σπίτι. Δες το και ξεκίνησε μία ανανέωση που θα σου φτιάξει την διάθεση.

Ερώτηση 4

Καλημέρα, έχω έναν γάμο τέλος καλοκαιριού σε νησί, έχω ξεκινήσει να ψάχνω on line κάποιες επιλογές, θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάποιες προτάσεις σας.

Απάντηση

Φίλη μου ένα maxi αέρινο φόρεμα σίγουρα είναι η πιο safe επιλογή αλλά και αυτή που θα επιλέξουν οι περισσότερες καλεσμένες, αν θες δοκίμασε μία ολόσωμη φόρμα σε άνετη γραμμή και δώσε fashion twist με ωραία ζώνη και σκουλαρίκια.

Ερώτηση 5

Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για αυτή την φούστα. Την αγόρασα πριν την καραντίνα μπορώ να την φοράω το καλοκαίρι που μάλλον θα είμαστε ξανά έξω;

Aπάντηση

Φίλη μας η φούστα σου έχει ένα ανάλαφρο ύφος και λόγω υφάσματος και λόγω μήκους οπότε δεν θα δυσκολευτείς να την συνδυάσεις το καλοκαίρι με lingerie tops και να την χαρείς στο γραφείο σου ή σε μία βραδινή σου βόλτα.

Ερώτηση 6

Γεια σας ευχαριστούμε για την βοήθεια που μας δίνεται πάντα. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν το καλοκαίρι θα είναι ταση ξανά τα παντελόνια με ρίγες γιατι ε΄χω ήδη 3 στην ντουλάπα μου.

Απάντηση

Φίλη μου οι ρίγες είναι κάτι που μας φέρνει στο μυαλό το καλοκαίρι, αν τα παντελόνια σου είναι σε χαλαρό ύφος τότε δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί μπορείς να τα χαρείς πέρα από τάσεις και trends!Απέφυγε παντελόνια με ρίγες που έχουν στενή γραμμή και υφάσματα συνθετικά και κράτησε ένα holiday look που είναι κομψή επιλογή.

Ερώτηση 7

Καλημέρα, αν όλα πάνε καλά θα βαφτίσω το κοριτσάκι μου αρχές ιουλίου, έχω ηδη διαλέξει αυτό το φόρεμα, πιστεύεται είναι εντάξει για την περίσταση;

Απάντηση

Φίλη μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνει η βάφτιση όπως τα έχεις προγραμματισει, το φόρεμα που έχεις επιλέξει ει΄ναι πολύ ωραίο και κυρίως θα είσαι και άνετη μία με΄ρα που έχει πολλές απαοτήσεις. Κράτησε τα ασημένια αξεσουάρ που βλέπω στην φωτογραφία και για την δική σου εμφάνιση που ταιριάζουν και δίνουν μία ωραία ισορροπία.

 

 

And More