Mένεις σπίτι και κάνεις ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου! Ό,τι απορία έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει

Μένουμε σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε και με πολλά που είχαμε παραμελήσει: η ντουλάπα μας είναι ένα από αυτά! Καιρός να κάνεις ένα ωραίο update να δεις τι έχεις, τι χρειάζεσαι, τι δεν σου αρέσει πια και να της δώσεις νέο χαρακτήρα πιο χρηστικό!

Ό,τι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα, αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου στιλ, μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

 

Ερώτηση 1

Γεια σας, βλέπω τα ρούχα μου και αναρωτιέμαι ένα δερμάτινο πουκάμισο που έχω πως θα το φορέσω καθημερινά χωρίς να είναι too much.

Απάντηση

Φίλη μου ο μόνος τρόποος να του δώσεις ένα καθημερινό look είναι να το συνδυάζεις με  παντελόνι είτε σαν top είτε σαν εναλλακτικό jacket δες τις φωτογραφίες που σου βρήκ. Ενώ σε παπούτσια ιδανικά συνδύασε το σύνολο σου με sneakers ή loafers.

Ερώτηση 2

Γεια σας ξέρετε κάποια tips για να κάνω τα αθλητικά μου ξανά λευκά;

Απάντηση

Φίλη μου βεβαίως και ξέρω και μάλιστα στα έχω γράψει όλα σε ένα σχετικό αφιέρωμα.Ακολούθησε τις οδηγίες και κάνε τα sneakers καινούργια!

Ερώτηση 3

Καλησπέρα, από τα πολλά τζιν που έχω πως θα ξεχωρίσω ποια είναι αυτά που πρέπει να κρατήσω.

Aπάντηση

Φίλη μου συνήθως όλες έχουμε πολλά τζιν στην ντουλάπα μας και συνεχώς αυξάνονται!Αν θες να κρατήσεις τα πιο βασικά τότε σε πρώτη φάση δοκίμασε τα και αν σου κάνουν πήγαινε στο δεύτερο βήμα που είναι τα κλασικά κομμάτια: Κλασική γραμμή και μπλε χρώμα, καμπάνα αλλά όχι κάτι extreme, λευκό τζιν, μαύρο τζιν, και mom τζιν. Αυτή είναι μία καλη λίστα για αρχή και εδώ είμαστε…τα ξαναλέμε!

Μom jean

 

Ερώτηση 4

Κάνω εκκαθάριση και δεν ξέρω πως να τακτοποιήσω τα ρούχα που δεν φοράω αλλά δεν θέλω και να πετάξω, πως θα καταφέρω να οργανώσω σωστά αυτό το χάος;

Απάντηση

Φίλη μου αυτή η εποχή που μένουμε μέσα είναι η καλύτερη για να ασχοληθούμε με την οργάνωση της ντουλάπας μας αλλά αυτό δεν γίνεται σε μία μέρα. Διάβασε το σχετικό μου άρθρο και σιγά σιγά δώσε στην ντουλάπα σου ένα πιο χρηστικό χαρακτήρα. Υπομονή θέλει θα τα καταφέρεις.

 

Ερώτηση 5

Γεια σας φέτος θα είναι μόδα τα ολόσωμα μαγιό;

Aπάντηση

Φίλη μου τα ολόσωμα μαγιό είναι πλεον must have, εννοείτε και θα τα φορέσουμε και φέτος πολύ και μάλιστα σε νέες εκδοχές και υφές. Σύντομα θα κάνουμε και ένα σχετικό αφιέρωμα με τις τάσεις στα μαγιό και θα δεις όλα τα νέα trends!

 

Eρώτηση 6

Θέλω την βοήθεια σας, για το καλοκαίρι έχω ένα φόρεμα σαν αυτό της φωτογραφίας με τι παπούτσια το βάζω σε γάμο;

Απάντηση

Φίλη μου ακολούθησε το styling της φωτογράφισης και θα έχεις τέλειο look, ένα ζευγάρι camel ειναι η πιο στιλάτη επιλογή για το φόρεμα σου.

Ερώτηση 7

Οι suede γόβες φοριούνται το καλοκαίρι, πήρα ε΄να ζευγάρι σε ροζ χρώμα αλλά τώρα με την καραντίνα δεν μπορώ να τις βάλω.

Απάντηση

Φίλη μου ευτυχώς διάλεξες ένα χρώμα για όλες τις εποχές, οπότε μπορείς να τις χαρείς το καλοκαίρι που θα έχουμε βγε,ι με ωραία σύνολα, παντελόνια ή midi φορέματα.

 

 

 

 

And More