Η ομάδα μόδας του Tlife απαντάει στις στιλιστικές σου ερωτήσεις

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια μου. Έχω ένα μεγάλο δίλημμα. Πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζευγάρια παπούτσια. Θα τα φορέσω σε ένα θεατρικό που θα κάνουμε στο σχολείο μας σε δύο μήνες. Ποιο είναι πιο ευκολοφόρετο ώστε να μην μείνει στην ντουλάπα μετά τη γιορτή; Είμαι 42 χρονών, λίγο κοντούλα , κανονική σε βάρος και το στυλ μου είναι αρκετά μοντέρνο. Φοράω τα πάντα. Περιμένω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ!
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας τα ζευγάρια που σκέφτεσαι να αγοράσεις για το θεατρικό σου δεν είναι και τα πιο every day shoes, γιατί είναι και τα δύο αρκετά ιδιαίτερα. Αν θες την γνώμη μας, πάρε τα κόκκινα για το θεατρικό σου και μπορείς να φορέσεις και μετά με denim σύνολα και floral φορέματα.

Ερώτηση
Έχω ένα υφασμάτινο παντελόνι μαύρο και το φοράω με oxfords, καθώς δε φοράω τακούνι. Με τι είδους μπλούζα θα μπορούσα να το συνδυάσω (εκτός από πουκάμισο); Και επίσης, μιας και έχει κρύο ακόμη, τι πανωφόρι θα μπορούσα να βάλω; Με το κοντό δερμάτινο κρυώνω ακόμη.

Απάντηση
Φίλη μας το παντελόνι σου ταιριάζει τέλεια με λεπτό πλεκτό, ώστε να μπαίνει και από μέσα, και να δείξει και το σχέδιο του παντελονιού, ενώ σε σε πανωφόρι μπορείς να σετάρεις ένα παλτό σε ίσια γραμμή, όχι όμως πολύ μακρύ, και σε χρώμα ώστε να ξεφύγεις από το αναμενόμενο μαύρο!Δες και τις φωτογραφίες που σου έχουμε για να πάρεις ιδέες.

Ερώτηση
Ακόμη έχω ένα shirt dress που σκέφτομαι να το φορέσω με κάλτσες πάνω από το γόνατο, αλλά με τι μπότα ή μποτάκι θα μπορούσα να το φορέσω; Σας ευχαριστώ πολύ και να συνεχίσετε την όμορφη δουλειά που κάνετε!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμα σου με flat over the knee boots, ώστε να φαίνονται λίγο οι κάλτσες σου, και να έχεις ένα chic daily look. Σε πανωφόρι διάλεξε ένα παλτό που να καλύπτει το σύνολο και όχι κάτι κοντό όπως leather jacket!

Ερώτηση
Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω μία μακριά πλεκτή φούστα, μαύρη, σε ίσια γραμμή. Με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω;

Aπάντηση
Φίλη μας διάλεξε να φορέσεις την φούστα σου μία μέρα που δε χρειάζεται πανωφόρι, και φόρεσε την με πουλόβερ και μπότες ή μποτάκια.

 

And More