Ότι απορία και να έχεις για το style σου, η fashion editor θα σου απαντήσει

Πόσες φορές αναρωτιέσαι για το look σου, αν ταιριάζουν τα ρούχα με τα παπούτσια σου, αν το περσινό σου φόρεμα είναι ok και φέτος, αν τα πέδιλά σου είναι ακόμα in fashion και πολλά ακόμη. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αφού πλέον μπορείς να μου στείλεις την ερώτηση σου, την απορία σου και γρήγορα μέσα από αυτή την στήλη να πάρεις την απάντησή σου.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει σε όλα!

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας,
Τον Σεπτέμβριο παντρεύεται η αδερφή του συζύγου μου, ο γάμος θα γίνει σε καλό ξενοδοχείο και θα ήθελα την άποψη σας για το outfit!
Απάντηση
Φίλη μας έχει πολύ χρόνο για να διαλέξεις κάτι, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μερικά ωραία φορέματα και αν θες να βγάλεις φωτογραφέις ώστε να μου της στείλεις και να σε βοηθήσω πιο άμεσα ( δεν θα δημοσιευτούν). Μπορείς να δεις τώρα με τις εκπτώσεις και να αποκτήσεις σε πολύ καλή τιμή, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στην εταιρεία Ted Baker που έχει πολλά σχέδια και lady like ύφος που ταιριάζει στην περίσταση.
Ερώτηση 2
Καλημέρα θέλω να σας ρωτήσω για ένα ζευγάρι πέδιλα που βρήκα αν μπορώ να τα φορέσω και φέτος, είναι λευκά και δένουν με λουράκια μέχρι μέση γάμπας περίπου.
Απάντηση
Ναι φίλη μου μπορείς να τα χαρείς και αυτή την σεζόν άνετα,  άλλωστε και η Rihanna στην νέα της συλλογή για campaign φωτογραφία έχει ένα τέτοιο ζευγάρι πέδιλα!Οπότε φόρεσε τα και φέτος άνετα με όλα σου τα look.

Ερώτηση 3
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θα βάλω ένα κίτρινο φόρεμα (όχι πολύ έντονο) με παπούτσι φίδι. Τι τσαντάκι πρέπει να κρατήσω και με τι αξεσουάρ μπορώ να τα συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας καλησπέρα. Δεν μας λες τι απόχρωση είναι το παπούτσι για να σε βοηθήσουμε με το τσαντάκι και τα αξεσουάρ. Σε γενικές γραμμές πάντως αν το φόρεμα σου είναι κίτρινο και το παπούτσι σε μπεζ καφέ απόχρωση κράτα ένα cream τσαντάκι που ταιριάζει σίγουρα και ολοκληρώνει το σύνολο σωστά.

Eρώτηση 4
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ο συνδυασμός μαύρου τοπ με μπλε σκούρα φούστα και ταμπά γόβα…Αν όχι τότε το μαύρο τοπ με χακί φούστα και ταμπά γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο συνδυασμοί είναι μια χαρά μπορείς να τους δοκιμάσεις άνετα, απλά τώρα πο ειναι καλοκαίρι δοκίμασε τα σύνολα σου με camel πέδιλα ή σανδάλια.

Eρώτηση 5

Γειά σας θα ήθελα μία γνώμη για αυτή την φούστα, να την βάλω με πλατφόρμες λευκές που έχω, ταιριάζει;

Απάντηση

Φίλη μου η πλατφόρμες ειναι πιο chic με μακριές και αέρινες φούστες εδώ θα σου πρότεινα να κινηθείς σε πέδιλα με χαμηλό τακούνι ή σε σανδάλια για να έχει ισορροπία το ντύσιμο σου.

Eρώτηση 6
Το Σεπτέμβρη βαφτίζω την κόρη μου και το μυστήριο και το τραπέζι θα γίνουν σε εκκλησία και εστιατόριο μέσα στην πόλη.Τα ρούχα που επέλεξα είναι ένα offwhite κλος μίντι φόρεμα από τούλινη δαντέλα, το συνδύασα με nude κλασσικές γόβες.Τι αξεσουάρ και μακιγιάζ ταιριάζουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό αλλά όχι μονότονο και άχρωμο; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Σε γενικές γραμμές εφόσον το σύνολό σου είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις μπορείς να παίξεις με λίγο χρώμα στα αξεσουάρ πχ κίτρινο ή πράσινο για να δώσεις και λίγο ένταση στο σύνολο σου αλλα αν θες στείλε μου κάποιες φωτό από τα ρούχα για να είμαι και πιο συγκεκριμένη ( δεν θα δημοσιευτούν).Στο μακιγιάζ τώρα θα σο πρότεινα να μπεις στην στήλη beauty και να δεις εκεί όλα τα trends για την φετινή σεζόν ώστε να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις μία ωραία εμφάνιση.

Eρώτηση 7

Καλησπέρα σας έχω ένα vintage μαγιό που θέλω να φορέσω αλλά θέλει μεταποίηση στο στήθος, που μπορώ να το φτιάξω;

Απάντηση

Φίλη μου θα πρέπει να το πας σε μία καλή μοδίστρα και να στο προσαρμόσει στις αναλογίες σου, παρόλα αυτά η εμπειρία μου με τα μαγιό και τις μεταποιήσεις δεν είναι πολυ θετική οπότε βρες μία καλή τεχνίτρια για να μην στο χαλάσει. Ρώτησε ιδανικά κάποια φίλη ή γνωστή που έχει ήδη φτιάξει το δικό της εγώ δεν έχω κάποιο contact για να σου προτείνω δυστυχώς!

And More