Ότι απορία και να έχεις για το style σου στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα!

Κάθε φορά που έχεις μία στιλιστική απορία θες έναν ειδικό να σε βοηθήσει αλλά δεν ξέρεις ποιόν. Από σήμερα αυτό αλλάζει γιατί μπορείς να έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα

Ερώτηση 1

Είμαι καλεσμένη σε πρωινή βάπτιση και δεν ξέρω τι να φορέσω.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να φορέσεις ένα σύνολο με παντελόνι και ωραίο top, ένα φόρεμα σε midi γραμμή ή ένα look με φούστα και πλεκτό επίσης!Σε γενικές γραμμές με αυτά τα σύνολα θα είσαι οκ.

Eρώτηση 2

Θα φορέσω σε χορό ( μεσημέρι Κυριακής) το φόρεμα αυτό με τα συγκεκριμένα μποτίνια. Θα ήθελα να μου προτείνετε καλτσόν κ αξεσουάρ. Επιπλέον ήθελα να σας ρωτήσω αν σας αρέσει το άνοιγμα που κάνει το μανίκι στο τελείωμα του.

Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και μου αρέσει που θα το συνδυάσεις με αυτό το bootie. Σε καλσόν θα βάλεις ένα οπακ μαύρο και σε αξεσουάρ ένα ζευγάρι κρίκους θα είναι τέλειος συνδυασμός.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας χρόνια πολλά! Σας στέλνω κάποια ρούχα για να μου πείτε tips πως να τα φορέσω. Έχω κάποιες ιδέες αλλά δεν ξέρω αν είναι οι σωστές!Το φόρεμα μπορώ να το βάλω με πουά καλσόν; To γούνινο γιλέκο με sneakers; Tην φούστα να την βάλω με το jean πουκάμισο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

bty

bty

bty

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα δεν θα το βάλεις με πουά καλσόν αλλά με ένα οπακ για safe look, το γιλέκο εννοείται το συνδυάζεις με sneakers πουλόβερ και το jean σου είναι super casual σύνολο!Την φούστα σου θα την φορέσεις με ζιβάγκο και μπότες μέχρι το γόνατο σε ένα new mod style και όχι με jean πουκάμισο!Το πουκάμισο σου συνδύασε το με ζιβάγκο και ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι για να το χαρείς και στο κρύο.

Eρώτηση 4

Kαλημέρα σας είμαι η Άντζελα και θα ήθελα τη γνώμη σας να μου πείτε αν αυτές οι φωτογραφίες που σας έχω στείλει κάνουν για επίσημη έξοδο. Το ρούχο που σας έχω στείλει στην φωτογραφία είναι μια φαρδύ μπλούζα πλεκτή μπορντό και θα την βάλω με μια pencil φούστα πλεκτή επίσης που φτάνει φτάνει μέχρι το γόνατο.

Σας ευχαριστώ πολύ.. Περιμένω απάντηση σας

Απάντηση

Φίλη μου το πλεκτό σύνολο είναι ωραία πρόταση και με τις γόβες που έχεις μου αρέσουν σαν look.Τώρα για επίσημη έξοδο εξαρτάται τι εννοείς, αν είναι ένα κάλεσμα για φαγητό ή ένα house party είναι οκ αλλά αν είναι κάπου που θέλει black tie τότε όχι θα πρέπει να σκεφτείς κάτι πιο glam.

Eρώτηση 5

΄Eχω μία γούνα της μαμάς μου vintage και θέλω να αρχίσω να την φοράω κάθε μέρα είναι μέχρι τους γοφούς καφέ. Να το κάνω ή θα είναι too much.

Aπάντηση

Βεβαίως και να την φοράς είναι πολύ ωραία επιλογή ακόμη και με jean.Δες και το αφιέρωμα που έκανα λίγες μέρες πριν και πάρε και extra ιδέες για styling από τις διάσημες.

 

 

And More