Ό,τι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε μας την ερώτηση σου και θα σου απαντήσουμε σε όλα

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Καλησπέρα. Ο άντρας μου θα γίνει κουμπάρος σε γάμο. Εγώ επέλεξα ένα μαύρο στενό φόρεμα που θα δείτε στις φωτογραφίες. Είναι σωστή επιλογή και τι αξεσουάρ θα μπορούσα να φορέσω .

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα είναι πολύ ωραίο και μας αρέσει για την περίσταση. Μην το φορτώσεις με περιττά αξεσουάρ αφού από μόνο του είναι αρκετά sexy και εντυπωσιακό. Κράτησε ένα minimal style με μαλλιά πιασμένα και από κοσμήματα πρόσθεσε ένα ζευγάρι μικρούς χρυσούς κρίκους.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας είμαι 1.55 αδύνατη και μέχρι πρότινος φορούσα μόνο flatforms, φέτος αποφάσισα να βάλω και φλατ σανδάλια γιατί με είχαν κουράσει τα ψηλά, αλλά γιατί θέλω να αλλάξω και λίγο το style μου, δεν μπορώ άλλο ψηλά παπούτσια. Τι μου συμβουλεύετε να πάρω σε flat;Επίσης τα παπούτσια που έχουν lace up πιάσιμο με κορδόνια που δένουν στην γάμπα, εγώ μπορώ να τα βάλω; ‘Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων ελπίζω να δείτε το μήνυμα μου.

Απάντηση

Φίλη μας φέτος η μεγαλύτερη τάση είναι η espadrilles και θα βρεις πολλές επιλογές σε flat.Eπίσης τα σανδάλια είναι πάντα μία κομψή επιλογή σε flat παπούτσια και σίγουρα τα mules.Γενικά τα lace up σχέδια δεν είναι και πολύ βολικά αν θες την γνώμη μας και δύσκολα στέκονται στο ύψος τους αν έχεις μία busy μέρα. Προτίμησε flat παπούτσια άνετα και στιλάτα.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας, τον Αύγουστο γίνομαι κουμπαρά σε ένα νησί,έχω αγοράσει το φόρεμα και θα ήθελα με βοηθήσετε ως προς τον συνδυασμό με παπούτσι και κοσμήματα!Σας επισυνάπτω φωτογραφία.

 

Στον ίδιο γάμο θα παραβρεθεί και η αδερφή μου που και εκείνη θέλει την ίδια βοήθεια από εσάς!

 

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό και δεν χρειάζεται πολύ styling, αφού έχει χρυσές λεπτομέρειες και ζώνη. Θα το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι platform πέδιλα και αν θες διάλεξε ένα ωραίο gold cuff.

Για το φόρεμα της αδερφής σου ισχύουν περίπου τα ίδια αφού και αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν πρέπει να βάλει πολλά αξεσουάρ. Εδώ θα το συνδυάσει με nude πέδιλα και ωραία χρυσά σκουλαρίκια.

Ερώτηση 4

Γεια σας! Αρχές Ιουλίου παντρεύεται η αδερφή μου και έχω διαλέξει αυτό το μακρύ φόρεμα και απλά χρυσά ψηλά πέδιλα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με το υπόλοιπο styling, κοσμήματα,τσαντάκι και χτένισμα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση

Πολύ ωραία επιλογή το φόρεμα σου και τέλειο χρώμα για το καλοκαίρι. Για μένα χρειάζεσαι ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια και τίποτε άλλο. Για make up και μαλλιά μπες στην στήλη του beauty και δες όλες τις νέες τάσεις.

Ερώτηση 5

Καλημέρα σας! Έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές την άποψη σας και σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ! Τέλος Οκτώβρη είναι καλεσμένη στον γάμο του 1ου μου ξαδέρφου και είναι ανάμεσα σε δύο φορέματα τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Ο προβληματισμός μου είναι αν το μακρύ φόρεμα με το συγκεκριμένο χρώμα φοριέται Οκτώβριο. Σας παρακαλώ να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες.

Απάντηση

Φίλη μας το maxi φόρεμα που σκέφτεσαι να φορέσεις είναι super και το χρώμα καθόλου απαγορευτικό για Οκτώβρη θα το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα και θα του δώσεις ένα πιο autumn style.

And More