Πως θα σου φαινόταν να έχεις τον προσωπικό σου στιλίστα; Τώρα μπορείς αφού ότι απορία και να έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει!

Τι να φορέσω σε ένα γάμο σε νησί; Ταιριάζουν τα παπούτσια που έχω με το φόρεμα που πήρα; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tip

Ερώτηση 1

Γεια σας σκοπεύω να φορέσω το παρακάτω φόρεμα που σας επισυνάπτω για την ορκωμοσία μου που θα είναι κάπου τον Οκτώβριο!Το θεωρείται υπερβολικό; Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω και με τι πανωφόρι;Υπάρχει και σε μαύρο αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου έχει το τέλειο χρώμα και μήκος για την περίσταση αλλά δεν με βρίσκεις σύμφωνη για το πάνω μέρος το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Σου προτείνω να επιλέξεις ένα φόρεμα με κλειστό πάνω μέρος και έτσι δεν θα χρειαστείς και πανωφόρι τον Οκτώβριο. Δες μερικά νέα σχέδια και τα ξαναλέμε εδώ.

Ερώτηση 2

Γεια σας θέλω να αγοράσω μία φούστα για το τέλος του καλοκαιριού τι να επιλέξω;

Aπάντηση

Φίλη μας σου προτείνω να επιλέξεις μία sarong φούστα που είναι μεγάλη τάση για αυτή την σεζόν και θα την χαρείς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Δες και το σχετικό άρθρο μας και πάρε ιδέες.

Eρώτηση 3

Έχω το συγκεκριμένο φόρεμα και θέλω να το βάλω σε ένα γάμο σε παραλία, σας αρέσει;

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι τέλειο για την περίσταση και μου αρέσει και το print και το μανίκι του. Συνδύασε το με flat σανδάλια και λεπτά χρυσά κοσμήματα.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας, έχω αυτή την φούστα και θέλω να την βάλω σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Γίνεται;

Aπάντηση

Φίλη μας η φούστα σου είναι πολύ κομψή επιλογή για office summer styling. Συνδύασε την με λευκό πουκάμισο και daily chic πέδιλα για το ραντεβού σου.

Ερώτηση 5

Αγαπημένα μου κορίτσια θέλω να βρω ένα ωραίο μαύρο ολόσωμο μαγιό, που να ψάξω;

Aπάντηση

Φίλη μας το μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι must have για το καλοκαίρι και καλά κάνεις και αναζητείς ένα. Τώρα στις εκπτώσεις μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις αλλά πριν πας στα μαγαζιά δες το ρεπορτάζ που σου έχω ετοιμάσει.

And More