Στείλε ότι απορία έχεις για το στιλ σου- Η fashion editor του Τlife απαντάει σε όλα

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου , αν δεν ξέρεις ποια ρούχα στην ντουλάπα σου έχουν ακόμη στιλιστική αξία αν δεν είσαι σίγουρη για τα αξεσουάρ που σκέφτεσαι να φορέσεις σε έναν γάμο αν θες να ανανεώσεις το στιλ στο γραφείο γενικά ότι απορία και να σε απασχολεί τώρα σου έχουμε την λύση.

Στείλε ότι ερώτηση έχεις στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα. Μπορείς να στείλεις και φωτογραφίες από ρούχα ή αξεσουάρ και θα πάρεις την απάντηση σου από έναν ειδικό! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σε περίπου 10 μέρες έχω ραντεβού με ένα αγόρι και θέλω να φορέσω λευκό παντελόνι με σμαραγδί τοπ τύπου lingerie.Δεν ξέρω τι παπούτσια να βάλω χρώμα κυρίως και τι τσάντα να κρατήσω και αν θα πρέπει να περάσω ζώνη στο παντελόνι. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντηση σας

Απάντηση

Καλησπέρα και από εμένα, πολύ ωραία η επιλογή σου για πρώτο ραντεβού. Προτείνω να βάλεις ένα ζευγάρι πέδιλα ή mules με σχετικά χαμηλό τακούνι όχι ψηλοτάκουνα και μία τσάντα σχετικά μικρή για να είσαι άνετη. Τώρα ανάλογα τι πέδιλα θα βάλεις μαύρα ή λευκά μπορείς άνετα να έχεις μαύρη ή λευκή τσάντα αλλά και μία camel δεν είναι λάθος.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν το φόρεμα που σας στέλνω πάει με την τσάντα που έχω.

 

Απάντηση

Πάνε τέλεια και είναι ένα πολύ στιλάτο σύνολο για όλη μέρα. Τα παπούτσια εδώ θα πρέπει να είναι σανδάλια, flat mules ή πέδιλα με τετράγωνο τακούνι σε μαύρο πάντα χρώμα για να ολοκληρώσεις σωστά το outfit!

Ερώτηση 3

Καλησπέρα, τέλη Ιουλίου είμαι καλεσμένη σε γάμο που θα γίνει σε πόλη και θα ακολουθήσει δεξίωση σε ξενοδοχείο. Τι θα μου προτείνατε να φορέσω ώστε να είμαι κομψή αλλά και να αντέξω στη ζέστη της πόλης; 

Aπάντηση

Φίλη μου δεν μου δίνεις καμία πληροφορία για εσένα και για το προσωπικό σου στιλ ώστε να σε βοηθήσω αποτελεσματικά γενικές γραμμές σε αυτή την περίσταση ένα ωραίο φόρεμα είναι η καλύτερη λύση. Τώρα ανάλογα το στιλ σου διάλεγες το σχέδιο και τα χρώματα που σου πηγαίνουν και συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι πέδιλα έχεις ένα very stylish look.

Ερώτηση 4

Τον Αύγουστο θα παραβρεθώ σε γάμο που θα γίνει σε κτήμα με την ανάλογη δεξίωση. Θα ήθελα βοήθεια στο τι ρούχο να επιλέξω. Είμαι 59 ετών και λεπτή
Έχω ορισμένα βραδινά κομμάτια, όπως χρυσή midi φούστα με ιβουάρ πουκάμισο, μαύρη midi φούστα με ασπρόμαυρο πουκάμισο, μεταξωτό φόρεμα berry – χρυσό κάτω από το γόνατο. Ενδεχομένως να έχετε να μου προτείνετε κάτι πιο κατάλληλο ή πιο φρέσκο και βέβαια το ανάλογο παπούτσι. Ευχαριστώ

Aπάντηση

Φίλη μου από τα σύνολα που μου περιγράφεις η φούστα η χρυσή με το πουκάμισο αλλά και το berry-χρυσό φόρεμα ακούγονται σωστά για στιλάτα για την περίσταση. Αν θες στείλε μου φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να έχω μία εικόνα και να σε βοηθήσω να καταλήξεις!

Ερώτηση 5

Γεια σας και από εμένα, έχω αυτό το φόρεμα και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το βάλω με άσπρα πέδιλα σε γάμο ( παρακαλώ μην δημοσιευτεί η φωτογραφία).

Απάντηση

Φίλη μου βεβαίως και να το βάλεις με λευκά πέδιλα θα είναι τέλειο και μάλιστα να τα πέδιλα σου έχουν τετράγωνο τακούνι αυτό το φόρεμα το φοράς όλη μέρα!

Ερώτηση 6

Καλησπέρα Σοφία, το περσινό μου μαγιό είναι με ψηλόμεσο σλιπάκι και πουά μπορώ να το βάλω και φέτος, είναι τάση;

Απάντηση

Καλησπέρα και από εμένα, ναι το μαγιο σου είναι και φέτος τάση και να το χαρείς αφού είναι ένα trend που και αυτή την σεζόν θα το φορέσεις πολύ!

 

And More