Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση- Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1
Γεια σας! Αγόρασα μια γκρι πουκαμίσα λίγο πάνω από το γόνατο. Πιστεύετε πως αν τη συνδυάσω με κολάν και γόβες ταιριάζει;

Απάντηση
Φίλη μας αν η πουκαμίσα έχει βραδινό style, δεν είναι δηλαδή πολύ casual, τότε ναι μπορείς να τη συνδυάσεις με κολάν και γόβες σε ένα evening styling.Aλλιώς φόρεσε την με αρβιλακια και το κολάν σου σε πιο καθημερινό στιλ.

Ερώτηση 2
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Θέλω τη βοήθειά σας. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω φέτος μία ωραία γόβα. Έχω μπότες ψηλές με τραχτεροτό τακούνι και χοντρό, τις οποίες θέλω να βάλω σε βραδινό κάλεσμα σε σπίτι. Τι μου προτείνετε να φορέσω μαζί με αυτές τις μπότες;

Απάντηση
Φίλη μας η μπότα σου είναι κυρίως για πρωινές εμφανίσεις και όχι για βραδινό κάλεσμα, ειδικά σε σπίτι. Για μία βόλτα ή για ένα ποτό μπορείς να τις συνδυάσεις με skinny pants στο ίδιο χρώμα ένα ωραίο top τύπου lingerie και από πάνω ένα πανωφόρι μαύρο, όχι πολύ μακρύ, σακάκι η leather jacket.

Eρώτηση 3

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν σε ένα ασπρόμαυρο σύνολο γραφείου μπορώ να συνδυάσω μπότες αντί για γόβες.Μαύρη φούστα και ρομαντικό πουκάμισο.

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς φίλη μου, ειδικά αν έχεις camel μπότες θα δημιουργήσεις ένα stylish office look πέρα από τα συνηθισμένα. Τόλμησε το.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Tomlinson – Daily Style (@lydiajanetomlinson)

Ερώτηση 4
Γεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω τώρα με τις εκπτώσεις καφέ μπότες με χοντρό τακούνι. Επειδή όμως είναι αρκετά ακριβές θα ήθελα να μου πείτε εάν θα μπορώ να τις φοράω και του χρόνου χωρίς να θεωρούνται ξεπερασμένες.

Απάντηση
Φίλη μας το χοντρό τακούνι εμφανίστηκε πριν 2 σεζόν και σίγουρα θα είναι τάση και του τις επόμενες. Οπότε ναι, μπορείς να τις αγοράσεις τώρα με τις εκπτώσεις και να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα ζευγάρι που θα έχει διαχρονική αξία.

Ερώτηση 5
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Με καφέ μποτάκι, μαύρο μπλουζάκι και μαύρη φούστα έως το γόνατο τι χρώμα καλσόν να φορέσω τις κρύες μέρες;

Απάντηση
Φίλη μας, ιδανικά πάει οπακ καλσόν με αυτόν τον συνδυασμό, αρκεί να κρατήσεις total black το υπόλοιπο σύνολο σου.

 

 

 

And More