Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση-Η fashion editor του Tlife απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής, θα ήθελα να επενδύσω σε ένα μαύρο σακάκι καθημερινό για το Φθινόπωρο, είμαι 1.55 και αδύνατη, να επιλέξω oversized η ένα σε στενή γραμμή; Με γιακά η όχι; Δεν είναι πολύ του παντελονιού, πιο πολύ το χειμώνα φοράω πιο άνετα σορτσάκια και κοντές φούστες φορέματα  όχι τόσο σε στενή γραμμή με καλσόν είτε μονόχρωμα είτε σε σχέδια μαύρα, έχω ακούσει πολλές γνώμες τύπου είσαι κοντή πρέπει να βάζεις κάτι πιο στενό να φαίνεστε, ωστόσο εγώ εμπιστεύομαι εσένα γιατί με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων (Κωνσταντίνα).

Aπάντηση

Κωνσταντίνα μου, γεια σου. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν δεν έχεις ένα ωραίο μαύρο κλασικό σακάκι, τότε αυτή είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις και να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα forever κομμάτι. Μετά, αφού αποκτήσεις το βασικό αυτό fashion item, μπορείς να δεις και μια πιo trendy εκδοχή όπως είναι τα oversized.

@aninebing

Ερώτηση 2

 Γειά σας διαβάζω τη στήλη και σας παρακαλώ να με βοηθήσετε. Είμαι καλεσμένη σε γάμο στη επαρχία και έχω χρυσά πέδιλα και χρυσή φούστα midi με λάστιχο στη μέση Ένα απλό άσπρο t -shirt θα συμπλήρωνε ιδανικά το ντύσιμο ; Τι λέτε; Α ο γάμος είναι τέλος Αυγούστου (Ιωάννα) .

Απάντηση

Ιωάννα, θα σου πρότεινα να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο αντί για το t-shirt, που είναι στην ίδια effortless λογική που θες αλλά είναι πιο κομψή επιλογή για την περίσταση.

Ερώτηση 3

Καλημέρα Σοφία, σου στέλνω μία φωτογραφία με το φόρεμα που σκέφτομαι να βάλω στον γάμο του αδερφού μου αρχές Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Εγκρίνεις;(Μην δημοσιευτεί παρακαλώ).

Απάντηση

Φίλη μου, το φόρεμά σου είναι πολύ όμορφο και, ναι, εγκρίνω! Προτείνω να το συνδυάσεις με nude πέδιλα και χρυσά σκουλαρίκια. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση 4

Γεια σας, έχω ήδη καταλήξει σε αυτό το φόρεμα για την βάφτιση της ανιψιάς μου τέλος του μήνα και θέλω να μου πείτε αν τα πέδιλα που σας στέλνω ταιριάζουν. ;(Μην δημοσιευτεί παρακαλώ).

Απάντηση

Φίλη μου, τα πέδιλα που μου έστειλες έχουν ένα πιο βραδινό ύφος και επειδή η βάφτιση είναι πρωί θα σου έλεγα να δεις ένα ζευγάρι με τετράγωνο τακούνι και όχι στιλέτο για πιο chic look.

Ερώτηση 5

Καλό απόγευμα Σοφία, ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου, έχω ένα παλιό κόκκινο λινό φόρεμα που έχει όλη την πλάτη έξω. Δεν παίρνει σουτιέν, να βάλω το μαγιό αντί για σουτιέν που έχει κορδόνι και δένει πίσω;

Aπάντηση

Φίλη μου, όταν το ρούχο έχει open back σχέδιο καλό θα ήταν να μην το χαλάμε με μαγιό ή άσχετα εσώρουχα. Για να το φορέσεις παρόλα αυτά και να νιώθεις αυτοπεποίθηση, μπορείς να δοκιμάσεις τα αυτοκόλλητα pants που στηρίζουν το στήθος και δεν χαλάνε την ανοιχτή πλάτη στο πίσω μέρος του ρούχου σου.

And More