Site icon TLIFE

Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor του Tlife θα σου απαντήσει σε όλα!

Q&A

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Αγαπημένη γεια σου.. εμείς οι petite τι μποτάκια να επιλέξουμε για τον χειμώνα flat έτσι ώστε να μην μας κόβει το πόδι;Eίμαι 1.55 αδύνατη. Θα ήθελα να επενδύσω σε ένα μαύρο να το φορώ με καλσόν και φούστες.

Aπάντηση

Φίλη μου, γενικά τα μποτάκια που έχουν κόψιμο κάτω από το αστράγαλο και όχι πιο πάνω κολακεύουν περισσότερο τις πιο μικροκαμωμένες σιλουέτες. Παρόλα αυτά σε τέτοια ερωτήματα οι θεωρητικές απαντήσεις δεν είναι και ότι καλύτερο. Προτείνω να δοκιμάσεις μερικά σχέδια και να δεις τι δείχνει πιο ωραίο στο πόδι σου. Βεβαίως αν θες στείλε μου φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) και θα σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα έτσι.

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας, είμαι 48 χρόνων και έχω ύψος 1.55,και είμαι 63 κιλά. Τον Οκτώβριο παντρεύεται η ανιψιά μου σε νησί και θα ήθελα να μου προτείνετε. Τι θα μπορούσα να φορέσω.

Απάντηση

Το νησί τον Οκτώβριο είναι ένα δύσκολο θέμα εφόσον ο καιρός θα είναι απρόβλεπτος και το Location ιδιαίτερο. Σε γενικές γραμμές ένα σύνολο με χρώματα πιο γήινα και πιο σταθερά υφάσματα θα βολέψει για την περίσταση. Τώρα θα έλεγα να μείνεις μακριά από αέρινα φορέματα που θα έβαζες εκεί αν ο γάμος ήταν Αύγουστος, και να δοκιμάσει ή κάποια σε άλλο ύφος πιο φθινοπωρινό αλλά και μερικά σύνολα με φούστα και top επίσης ταιριάζουν στην περίσταση. Αν θες στείλε μου φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σου απαντήσω πιο προσωπικά στην ερώτηση σου.

@annamavridis

@annamavridis

Ερώτηση 3

Είμαι κουμπαρά σε γάμο τέλος Σεπτεμβρίου! Είμαι μικροκαμωμένη και θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες επιλογές για φορέματα!

Απάντηση

Φίλη μου προτείνω να δοκιμάσεις μερικά φορέματα σε chic mini γραμμή όχι maxi και όχι midi να βγάλεις φωτογραφείς και να μου στείλεις για να δω συγκεκριμένα και εγώ τι σε κολακεύει και τι όχι. Προτίμησε σχέδια με παστέλ χρώματα όχι έντονα βολάν ή πολλά prints για να έχεις μια ισορροπημένη εικόνα. Στειλε μου μερικά που θα βάλεις για να σου απαντήσω συγκεκριμένα.

Ερώτηση 4

Θέλω να βάλω σε γάμο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη σε παραλιακό χώρο αυτό το φόρεμα ( μην δημοσιευτεί παρακαλώ), είναι πιστεύεις σωστή επιλογή;

Απάντηση

Το φόρεμα σου έχει πολύ ωραίο κλασικό ύφος και ταιριάζει στην περίσταση που θες. Ιδανικά συνδύασε το με μαύρα πέδιλα που έχουν τετράγωνο τακούνι και χρυσά κοσμήματα.

Eρώτηση 5

Θα συνδυάσω ένα μαύρο ταφταδένιο φόρεμα σε strapless γραμμή και όγκο κάτω με αυτά τα peep toe ( μην τα δημοσιεύσετε). Ταιριάζουν πιστεύετε;

Απάντηση

Η επιλογή των peep toe για το φόρεμα είναι σωστή, διαφωνώ στο χρώμα που έχουν τα παπούτσια που μου στέλνεις. Δοκίμασε το φόρεμα σου με basic χρώματα όπως μαύρο ή nude.

Eρώτηση 6

Για βάφτιση πρωί τον Σεπτέμβριο αν βάλω ολόσωμη φόρμα σε μπεζ χρώμα με ταμπά παπούτσια και καφέ clutch είναι σωστή επιλογή;

Aπάντηση

Πολύ ωραία τα έχεις σκεφτεί και είναι μία στιλάτη πρόταση για την ώρα και την περίσταση. Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr