Στείλε την ερώτηση σου, η fashion editor απαντάει σε όλα!

Εσύ μας ρωτάς ότι απορία έχεις για το προσωπικό σου style και εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου δώσει απάντηση και styling tips για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας, αγόρασα αυτό το φόρεμα για τη βάφτιση του γιου μου. Μπορείτε να μου πείτε αν ταιριάζουν suede μπότες από κάτω; Διαφορετικά τι μπορώ να φορέσω; Δεν μπορώ να φορέσω καθόλου τακούνια. Τι πανωφόρι θα μπορούσα να βάλω;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να φορέσεις το φόρεμα σου με suede μποτες και ένα ωραίο wool παλτό σε minimal γραμμή από πάνω σε μαύρο χρώμα!

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά!!! Είμαι καλεσμένη σε έκθεση ζωγραφικής μέσα Φεβρουαρίου και δεν ξέρω τι να φορέσω ,τι θα ταίριαζε σε μια τέτοια περίσταση ; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να φορέσεις ακόμη και ένα jean με ένα ωραίο top ένα κουστούμι που θα ταίριαζε σε μία τέτοια περίσταση,ένα ωραίο φόρεμα ή μία ωραία φούστα με μπότες!Οι επιλογές σου είναι πολλές, δες και μερικές εικόνες για να πάρεις έμπνευση!

Ερώτηση 3

Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ένα ζεστό jacket τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μου το πιο ζεστό jacket είναι το puffe jacket και τίποτα δεν ξεπερνά σε άνεση και ζέστη αυτό το κομμάτι.Δες πως το συνδυάζει η Hailey και πάρε και εσύ ιδέες για super cool winter looks!

Ερώτηση 4

Ψάχνω ένα φόρεμα με παγιέτες για το ρεβεγιόν έχετε κάτι να μου προτείνετε:

Απάντηση

Φίλη μου έχω κάνει ήδη ένα μεγάλο αφιέρωμα με sequin φορέματα ώστε να δεςι και να πάρεις ιδέες τι υπάρχει στην αγορά πριν πάς στα μαγαζιά. Δες τις επιλογές μου ΕΔΩ!

Ερώτηση 5

Θέλω να φορέσω ένα ζευγάρι party shoes για το ρεβεγιόν τι να προτιμήσω πέδιλα ή γόβα θα φοράω ένα maxi black φόρεμα όλο δαντέλα.

Απάντηση

Φίλη μου πέδιλα θα συνδυάσεις με αυτό το look και θα έχεις μία απόλυτα chic X-mas εμφάνιση! Καλές γιορτές!

And More