Στείλε την στιλιστική σου απορία ΕΔΩ! H fashion editor απαντάει σε όλα

Έχεις απορίες για το προσωπικό σου style και θα ήθελες έναν προσωπικό stylist να σε καθοδηγεί και να σε συμβουλεύει, όπως τις διάσημες; Tώρα έχεις! Μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor, Σοφία Σούζα θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα, μαύρη τσάντα καπιτονέ τύπου Chanel, μπορείς να την κρατάς καλοκαίρι και να τη συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα; Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μου επειδή η τσάντα είναι μαύρη και καπιτονέ πρέπει να της δώσεις ένα πιο ανάλαφρο summer style, συνδύασε την με αέρινα φορέματα και σανδάλια ή με πουκάμισο και τζιν χωρίς μαύρα παπούτσια ψηλοτάκουνα, αλλά με πιο χαλαρά χρώματα και σχέδια.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας Θα ήθελα την βοήθεια σας, έχω ένα καφέ πουκάμισο φόρεμα και δεν ξέρω με τι χρώμα καλσόν να το συνδυάσω.Θα μου άρεσε κάποιο σε μοβ χρώμα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει με καφέ μποτάκι ankle boot. Οποιαδήποτε πρότασή σας είναι δεκτή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μου. το καφέ σου φόρεμα ταιριάζει με οπάκ μαύρο καλσόν και μαύρα μποτάκια, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις λίγο να φτιάξει ο καιρός και να το χαρείς χωρίς καλσόν.Απέφυγε χρωματιστά και διάφανα καλσόν στην απόχρωση της επιδερμίδας γιατί δεν θα δείχνει chic!

Ερώτηση 3

Ευτυχώς έχουμε κ εσάς και μας βοηθάτε! Ερώτηση: Σκέφτομαι να επενδύσω στο παπούτσι της φώτο. Είναι όμως μια all time επιλογή ή όχι; Και αν ναι, με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω στο γραφείο;

Aπάντηση

Ναι φίλη μου να επενδύσεις σε west booties είναι ένα ωραίο all day shoe και θα το χαρείς πολλές σεζόν ακόμη, με τα καθημερινά σου street style. Tώρα, για το γραφείο αν το dress code δεν είναι office, τότε ναι τα φοράς με παντελόνια και πουκάμισο ή λεπτό πλεκτό! Εννοείται ότι θα τα φορέσεις και όλο το καλοκαίρι με ρομαντικά φορέματα.

Ερώτηση 4

Παντρεύεται και βαφτίζει ο αδελφός μου αρχές Μαΐου, απόγευμα. Σκέφτομαι να φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας με τα ίδια πέδιλα και μαύρο σακάκι. Είμαι 40 χρόνων, 52 κιλά με ύψος 1,67. Μπορώ να το βάλω ή λόγω πούπουλου είναι καθαρά χειμωνιάτικο. Μήπως δεν πρέπει να τα βάλω όλα μαύρα. Τι άλλο θα μπορούσα να φορέσω για γάμο εκείνη την περίοδο; Δεν θέλω τα κλασσικά μακριά φορέματα!

Απάντηση

Φίλη μου, μου αρέσει πολύ που θες να βάλεις κάτι τόσο ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι η εποχή για μαύρο φόρεμα με φτερά! Θα σου έλεγα να δεις κάποιο άλλο φόρεμα σε mini γραμμή με χρώμα (αφού δεν σου αρέσουν τα κλασικά μακριά). Μη ξεχνάς ότι  ανοιξιάτικος γάμος και μαύρο φόρεμα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή! Διάλεξε ή δοκίμασε κάποια και μπορείς να μου στείλεις φωτογραφία (δεν θα την δημοσιεύσουμε) και να σου πω την γνώμη μου πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 5

Γεια σας! Τι χρώμα καλσόν πάει με μοβ φόρεμα και μαύρη γόβα;

Απάντηση

Φίλη μου, θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή και να φορέσει το φόρεμα σου χωρίς καλσόν σε λίγο καιρό, άλλωστε ο καιρός θα φτιάξει σύντομα και να έχεις ένα chic look!

Ερώτηση 6

Παντρεύεται ο αδελφός του άντρα μου αρχές Μαρτίου. Ο γάμος θα γίνει απόγευμα. Σκέφτομαι να φορέσω ένα μαύρο βελούδινο κρουαζέ,πλισέ φόρεμα. Μπορείτε να μου προτείνετε γόβες, αξεσουάρ και καλσόν; Για τσάντα έχω δύο, τρεις επιλογές και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου, μπορείς να κρατήσεις το μαύρο φόρεμα σου και να δώσει λίγο χρώμα με την τρίτη τσάντα που έχει beige dark απόχρωση και να συνδυάσεις metallic γόβες για να το κάνεις πιο glam! Μη βάλεις καλσόν δεν θα χρειαστεί και, αν θες πρόσθεσε και ένα ζευγάρι χρυσά διακριτικά σκουλαρίκια.

 

 

Ερώτηση 7

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω το φόρεμα αυτό με ποια τσάντα ταιριάζει; Παπούτσι θα ταίριαζε, γόβα ή ψηλοτάκουνη μπότα; Κ για πανωφόρι γουναρικό, δερμάτινο jacket ή παλτό;

 

Φίλη μου θα σου πρότεινα να αποφύγεις να φορέσεις αυτό το φόρεμα και να διαλέξεις κάτι πιο fresh, μπορείς να βρεις πολύ ωραία mini φορέματα που είναι πιο stylish και θα τα έχεις στην ντουλάπα σου για πολύ καιρό.Τα στενά mini φορέματα με animal pritn effect δεν κολακεύουν και σίγουρα δεν έχουν το σωστό class, σου δίνω κάποιες επιλογές και περιμένω νέα φωτογραφία σου!

 

And More