Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Οι απορίες για το στιλ δεν σταματούν ποτέ και πάντα θες μία βοήθεια που δεν έχεις την ώρα που την χρειάζεσαι. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε μας ότι σε απασχολεί στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα.

Ερώτηση 1

Αγαπημένη μας σου στέλνω για τέταρτη φορά από τα όμορφα Χανιά πάντα με έχεις βοηθήσει και σε ευχαριστώ πολύ…πήρα τα παρακάτω παπούτσια γιατί τα λάτρεψα με που τα είδα χωρίς να σκεφτώ τίποτα αλλά δεν ξέρω πως να τα φορέσω είναι 1.55 αδύνατη με λίγο λίγο δυνατές γάμπες…πως με συμβουλεύεις να φορέσω τα συγκεκριμένα μποτάκια.

Απάντηση

Φίλη μας θα μας άρεσαν με τζιν και πουλόβερ σε ένα total black και γενικά περισσότερο με παντελόνια και όχι με φορέματα σύνολο αφού η μεταλλική λεπτομέρεια το δίνουν ένα λίγο πιο ροκ ύφος.

Ερώτηση 2

Έχω ένα βελούδινο σακάκι σε πράσινο χρώμα μπορώ να το φορέσω πρωί;

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς, ιδανικά συνδύασε το με τζιν παντελόνι και ένα ζιβάγκο για μία daily chic εμφάνιση στην πόλη!

Eρώτηση 3

Γεια σας βρήκα ένα παντελόνι περσινό κοτλέ γκρι το φοράω και φέτος;

Aπάντηση

Ναι το κοτλέ είναι κλασική αξία στα χειμερινά σύνολα και μας αρέσει πού με παλτό και ζιβάγκο  πρωί στην πόλη.

Eρώτηση 4

Με λευκό τζάκετ δερμάτινο μπορώ να συνδυάσω μαύρο κολάν και μποτάκια;

Aπάντηση

Φίλη μας θεωρητικά το λευκό με το μαύρο ταιριάζουν  πολύ όμως το σύνολο που σκέφτεσαι δεν είναι πολύ κομψό, καλύτερα να το φορέσεις με τζιν και ένα t shirt το δερμάτινο σου και όχι με αυτό το σύνολο.

Ερώτηση 5

Μπότες κόκκινες μέχρι το γόνατο είναι φέτος μόδα, τις βρήκα στο πατάρι και ρωράω.

Απάντηση

Οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι μόδα φέτος και δείχνουν τέλειες με φορέματα ή με φούστες και πουλόβερ, αρκεί να είναι με σωστή μύτη και σωστό τακούνι για πρωινά σύνολα γιατί το κόκκινο είναι κάπως ριψοκίνδυνο το πρωί.

Ερώτηση 6

Τα δαντελένια καλσόν είναι μόδα φέτος;

Aαπάντηση

Φίλη μας τα σχέδια στα καλσόν δεν είναι φέτος πού μεγάλη τάση και ακόλουθόν και αυτά την casual αίσθηση ου έχει όλη η μόδα λόγο πανδημίας. Βεβαίως για μία ιδιαίτερη περίσταση μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα χαρείς αλλά θα σου λέγαμε για φέτος να τα αποφύγεις και να επιλέξεις οπακ για πιo safe αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

And More